Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelő gyúrás nélkül?

Tömegnövelő gyúrás nélkül?

Figyelt kérdés
15éves fiú vagyok, 1hete eszek GAINER 3000tipusú tömegnövelőt ( Biotech USA ) . de nem gyúrok mellé mert nemis célom most a kockahas meg a nagy kar hanem hízni akarok más nemisnagyon érdekel csak hogy hízzak. 50kg vayok 1hete eléggé beleéltem magam ebbe a hízásba napi 6x étkezés ebbe van főtt étel és tojásos étel rizs meg hát amolyan hétköznapi dolgok. úgy szoktam hogy ugye naponta 5 - 6x eszek és olyan 4-5 körül megiszok egy pohárral vagyis tömegnövelőt de mint irtam nem edzek. az lenne a kérdésem hogy kb mikor lehet változás mikor kezdhetek el hízni? meg az volna a másik hogy volt e már olyan a történelemben hogy a tömegnövelő nem hatott, úgy értem rendes étrenddel meg mindennel de nem jött be?
2012. júl. 17. 17:16
 1/6 dirtboy ***** válasza:
100%

orvoshoz rendszeresen járj azért hogy majd időben vegye észre a cukorbetegséget.

jó lenne otthonra egy vércukor szint mérő,reggel éh gyomorral mérheted magad.

nem hülyeségből nem lehet más időszakban inni cukros tömegnövelőket csak edzés után.

2012. júl. 17. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:

a tömegnövelőnek nem "hatnia" kell mint egy gyógyszernek.

Adzés után a mikrosérült izomrostokba beépül fehérje.(A CH és egyéb anyagok segítik ezt elő/gyorsítják)

És milyen rendes étrenddel nem jött be a tömegnövelő? A tömegnövelőt tömegnövelő/szálkásító étrend mellett kellene használni.

2012. júl. 17. 17:28
 3/6 dirtboy ***** válasza:
szálkásítónál nem
2012. júl. 17. 17:29
 4/6 anonim ***** válasza:
ahogy Bunny mondaná, elmeroggyant vagy
2012. júl. 17. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Edzés nélkül ne egyél cukros tömegnövelőt. Igen, lehet belőle cukorbetegség is , de amúgy sincs értelme zsírban hízni.
2012. júl. 17. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

hiába írjátok neki hogy cukorbeteg lesz. múltkor is le lett írva neki, de látjátok akkor is issza edzés nélkül.

viszont én leírok neked kérdező még egy dolgot hátha ez elijeszt a szedésétől. nagypapámnak a cukorbetegség miatt kellett amputálni az egyik lábát, szívrohama is volt és dialízisen is. ezek mind a cukorbetegség miatt.

ha tönkre akarod tenni a saját (és a későbbi családod) életét azzal hogy elb.aszod az egészséged, hajrá.

2012. júl. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!