26 éves vagyok 55 kg, mit tegyek hogy szálkásodjak kicsit? Ki milyen tömegnövelőt ajánl?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 10:54
1/15 anonim válasza:
A szálkásodás zsírleadás 55 kilósan valószínűleg nem erre van szükséged első körben.
2/15 dirtboy válasza:
előttem szólónak igaz van de ha 140-145cm magas vagy akkor tévedtünk.
azt meg végkép nem értem hogy hogy gondoltad hogy szálkásításhoz tömegnövelő kell.
3/15 A kérdező kommentje:
nem vagyok szakértő,ebből is látszik,hízni akarok kicsit,mármint izmosodni
2012. júl. 13. 11:01
4/15 dirtboy válasza:
akkor nem szálkásítani akarsz hanem tömegelni.
tömegnövelő étrend kell és ehhez súlyzós edzés.
ezt olvasd el és az oldalon találsz tömegnövelő minta étrendeket és kezdő edzésterveket is.
miután elolvastad és még van kérdésed akkor írj.
5/15 anonim válasza:
szálkásítás=ditéa=fogyás!
tömegnövelő=tömegelés=hízás!
6/15 anonim válasza:
Igen, de a tömegnövelő étrend is egyfajta diéta nem csak a szálkásító.
A diéta jelentése: speciális étrend.:)
7/15 dirtboy válasza:
meg mondjuk a másikban is van hiba de nem akarok már kötekedni.
8/15 A kérdező kommentje:
aki ért hozzá válaszoljon már milyen tömegnövelőt vegyek,étrend kiegészítőt stb...jó lenne neveket tudni fehérje turmix,stb....
2012. júl. 14. 13:47
9/15 anonim válasza:
Először olvasd el az alapismeretek utána állítsd össze az étrended. Amíg ez nincs meg a kiegészítők lényegtelenek.
10/15 A kérdező kommentje:
aki ért hozzá válaszoljon már milyen tömegnövelőt vegyek,étrend kiegészítőt stb...jó lenne neveket tudni fehérje turmix,stb...
2012. júl. 14. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!