Melyik a legjobb tömegnövelő, fehérje ár/érték arányban?
Erre a kérdésre nehéz választ adni. Olyan hogy a legrosszabb márka nem igazán létezik. Minden márkában van ami igazán jó termék, és van ami pocsék. Az ár/érték arányra ellenben már lehet figyelni, és jó dolgokat lehet kifogni.
Mivel minden ember más és más genetika, standard tuti a fejlődésre nincs. Főleg, úgy hogy van aki szilárd kaján kívül nem sokat engedhet magának, van aki alacsonyabb árfekvésben tud vásárolni, és van aki akár 60.000Ft/hó pénzt is eltud költeni, úgy, hogy sok érdekességet ki tud próbálni.
tejsavó hidrolizátum,vitatgo,kreatin monohidrát,bcaa,hmb
ezt össze kevered és elég tuti lesz
Szia!
Szerintem ár/érték arányban a legjobb táplálék kiegészítők az MHN sport termékek.
Ha most kezded az egész edzést akkor kezdésnek a Whey Gainer 35-öt ajánlanám, egy alap tömegnövelő a kezdők számára. 35% os fehérje tartalommal.
Ha meg igazi izomra akarsz szert tenni, és nem a gyors tömegnövelés a lényeg, akkor a 100% whey pro-t tudom ajánlani. Ráadásul egyik nap néztem meg a gyártó honlapját, nemsokára beindul a webshopja. Már lehet előregisztrálni 5% kedvezményért...
www.mhnsportshop.hu itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!