Milyen táplálék kiegészítőt lehetne szedni? A többi lent
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kipróbáltam egy táplálék kiegészítőt kb fél éve aminek a neve Power x-mass volt. Szedtem kb két hónapig és azért ilyen kevés ideig mert kiderült valami olyan dolog volt benne amitől laktóz allergiám volt, ezáltal 2 dl tejtől vörös foltok jelentek meg rajtam. Amint abba hagytam a power x-masst liter számra ihatom a tejet semmi gond. Viszont szeretnék valamit kezdeni mert nem vagyok közel sem megelégedve a külsőmmel.
Ötletek? Előre is köszönöm!
2012. júl. 7. 12:06
1/3 dirtboy válasza:
meg kéne nézni hogy a sima tejsavótól lesz e bajod.
ha nem akkor az mehetne vitagóval vagy dextrózzal edzés után.
más időszakban meg a sima tejsavó.
2/3 anonim válasza:
és csak vízzel idd a táp kieget
ne igyál tejet
3/3 anonim válasza:
E a tömegnövelő whey koncnetrátumot tartalamz + tejjel iszod. Laktóz allergén esetében mind kettő kerülendő. Szója vagy rizs tej. Protein esetében semleges ízű whey izolátum, még jobb a hydrolizátum, vagy tojás, beef, szója, borsó proteinek jöhetnek számításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!