Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti milyen táplálék kiegészítőt...

Ti milyen táplálék kiegészítőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kb fél éve eddzek,( súlyzós eddzés) de csak itthon, házilag... Ahhoz képest meg vagyok elégedve az eredménnyel , ami persze nem nagy de nekem jó! Sajnos a táplálkozást mostanában nem tudom jól összehangolni (munka miatt, időhiány miatt stb) Így most egy darabig szeretnék valami kreatint szedni/használni! De nekem nem kell, hogy profi legyen :) Csak annyi, hogy a fehérje bevitel meglegyen amikor épp nem tudom máshonnan ! És még azt szeretném kérdezni, hogy ez mennyire hízlal ? úgy értem, ha hízásra hajlamos vagyok és kreatint használok, akkor hasra lehet tőle hízni ( ezt el akarom kerülni) Biztosan van erről infó a neten, de tőletek szeretnék választ kapni:) Esetleg ha valaki tudna valami konkrét márkát, le írhatná nyugodtan:) 24F
2012. márc. 5. 21:57
 1/6 dirtboy ***** válasza:

szóval protein hiányod van és kreatint akarsz szedni?

okés hogy a kreatin is egy protein féle végül is de azért kicsit más.

kreatint csak akkor használ az ember /értelmiségi/ ha a kajája tökéletes.

más esetben nincs értelme,csak erőt növelne kicsit.

proteint vegyél vagy tömegnövelőt hogy minél jobb legyen a táplálkozásod.

a kreatint hanyagold.

olvass minél többet a témában mert enne így nem lesz jó vége.

2012. márc. 5. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok! értem kezdem kapisgálni, igazából erre is kiváncsi voltam, tehát igen nekem tömegnövelő kell, a kreatin akkor az más :D hát sajnos nem vagyok annyira benne ebben a témában! irjatok mindent , innen jobban tudok tájékozódni mint a leírásokban!
2012. márc. 5. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:

1. fehérje

2. Tömegnövelő, ha tömegelni akarsz.

3. Edzés utáni szénhidrát bevitel. Az lehet maltodextrin, vagy vitargo.

Ezek a legfontosabbak, kreatin nem muszáj, mert ha rossz a kajád, csak erőt hoz, s tömeget nem. Ha van fehérjéd, tömegnövelőd, akkor ha van zséd még, akkor kreatinti s vehetszk

2012. márc. 6. 06:24
 4/6 justme123 ***** válasza:

Én a helyedben vennék egy fehérjét. Azonban tápkiegből a szükséges fehérje, ch napi bevitel max fele legyen. Étrendet csinálj 2g/tskg fehérje 4-5g/tskg ch.

Reggel mehet a protein zabpehellyel meg edzés után szőlőcukor(40-50g) vagy ha van pénzed akkor vitargo.

Ha esetleg a kajával se vagy tisztában kérdezz nyugodtan, de már több helyen is le vannak írva.

[link] Ezt ajánlom a figyelmedbe, ha még nem olvastad volna

2012. márc. 6. 14:30
 5/6 justme123 ***** válasza:
Edzés után a szőlőcukor a fehérjébe menjen csak azt kihagytam
2012. márc. 6. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ :)
2012. márc. 6. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!