Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam?

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
El szeretném kezdeni az intervallum edzést hogy növeljem az állóképességemet,azt nem tudom hogy, hogyan kezdjem el ?13 éves vagyok profi sportoló.Heti hány alkalommal csináljam az elején?vagy először még valami más edzést csináljak és pár hét múlva az intervallumot?

2012. júl. 17. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
nem mindegy, hogy mit sportolsz/ sportoltál
2012. júl. 17. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Úszok
2012. júl. 17. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:

és nincs edződ? ezt neki kell tudnia...

vannak olyan edzéstervek, amikbe majdnem belepusztultam, de az a lényeg, hogy hosszúkat ússzál, főleg erősen, de az iramváltásos is kegyetlen tud lenni, ha rendesen meg csinálod. Röviden ennyi:)

2012. júl. 17. 16:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy elliptikus trénerem akarom.
2012. júl. 17. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:

jah, hát akkor hajrá, ebben nem tudok segíteni, én csak futni szoktam eljárni

bocsikaa

2012. júl. 17. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Az intervallumos edzés nagyon megterhelő és cél függő milyen intervallumokat kell használni! Az edző tökéletesen tudja elvileg,hogy és mikor , milyen intervallumokkal illeszthető be úgy az edzésterve, hogy az ne vezessen túledzéshez!
2012. júl. 17. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Szóval kérdezd őt
2012. júl. 17. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!