Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kérdésem elég összetett,...

A kérdésem elég összetett, ezért kérem a hozzáértők válaszát! Testépitők vagy fitness trénerek: jól csinálom? És ha így folytatom mennyi idő után érek el látványos változást?

Figyelt kérdés
2hete teljes erőbedobással életmódot váltottam. A kezdő súly 63kg, 164cm, széles hát, kicsi csípő, lapos és alma formájú popsi, azaz fiús alkat. Kezdő méreteim: derék 87cm,csípő 96cm,kar 27cm, életkor 34, 1 3éves gyermek édesanya. A szülés előtt másfél évig heti 3-4 napot jártam edző terembe és számomra megfelelő alakot értem el, 60kg- osan feszes és izmos voltam, de mindent ettem. Jelenleg naponta 2szer edzem, Bodyrock.com gyakorlatok és testcsoport edzés. Edzések ideje 20-30percesek intenzíven. Étrend: gyümölcs, fehér húsok, zöldségfélék, natúr joghurt, zsír szegény túró, tej, tojás ( nincs cukor, Liszt, kenyér, tésztafélék, krumpli és egyéb szénhidrát) diabetikus a párom így olyan ételeket fogyasztok amiből teljes mértékben ki hagyom a szénhidrátot. Tudom, hogy korrai még a változás, de ilyen formában még sosem próbálkoztam. Nem vagyok nagydarab, csak rosszul hizom; pocakra! Tehát az elhatározás és a tettek azt bizonyítják , hogy valamit jól csinálok. A jelenlegi súlyom: 61kg méreteim: derék :83cm csípő:95cm kar 28cm.
2012. júl. 16. 10:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

:-) Akkor jó.

Amúgy az nem baj ha tornázol is, segít benne, hogy kevesebb legyen az izomveszteség. Egyébként minden leckét itt tanultam az előttem szólóktól, akiknek ez úton is köszönet. Érdemes itt visszakeresgélni, sok hasznos van a régi érdésekben!

2012. júl. 16. 14:47
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, én is Bodyrock- rá edzem, de nem állandóan, hetente 3-4szer, mellette alkalmazok csoport edzést kar-fenék-láb-has, futni nem tudok, mert achilles problémám van ami a régi edzőtermi futásból maradt vissza. Leálltam a sok gyümölcs fogyasztással helyette alma napi 2 maradt. A többit úgy csinálom ahogy irtatok előttem jövőhet mérlegelés. A cél vékonyabban, de izmosan: Bodyrock
2012. júl. 21. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!