Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Meddig érdemes fitness modells...

Meddig érdemes fitness modellségen gondolkodni?

Figyelt kérdés
Van rajtam némi fölösleg, de akaraterő bőven van. Ki lehet alakítani egy molett alkatból egy Rajnai Réka testéhez hasonlót? Mi számít korban már kiöregedettnek?

2012. júl. 8. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki lehet, korhatár nincs, talán 50.
2012. júl. 8. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt, az akaraterő része kétséges. Amint rájössz, hogy ténylegesen mennyi áldozattal jár a dolog, könnyen lehet, hogy leteszel róla, és talán jó döntés is lesz.

Másrészt, pénzed is van? Úgy értem, tényleg sok pénzed? Ilyen fizikum kialakításához nagy szakértelem kell az edzésben, ami felteszem, hogy nincs meg, így nagy pénzért szakedzők segítségét kell kérned, továbbá a szigorú diéta is igen költséges. Ez egy drága ipar, ez ezzel jár.

Az alkat kulcskérdés. Bizonyos alkat, csontszerkezet nem alkalmas arra, hogy modellalkatot hozzanak ki belőle. Persze ettől még érdemes törekedni a lehető legjobb alakra, de a genetika ezen a szinten már befigyel.

2012. júl. 8. 21:25
 3/5 Sznofru ***** válasza:

Nekem volt régebben egy külföldi nőről képem. Tipikus háziasszony kinézet és nem volt vékony. Pár év alatt olyan testet dobott összem magának, hogy berosáltam, nyert is versenyt.

Bármit meg lehet valósítani, ha elég akaraterőd és kitartásod van.

2012. júl. 8. 21:26
 4/5 Sznofru ***** válasza:
Ja és 45 felett volt a nő.
2012. júl. 8. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

persze,hogy ki lehet.

az egyik legjobban kereső fitt modell,jennifer nicole lee 28 évesen kezdte 95 kilósan,két év múlva már világbajnok volt.

nézd meg milyen formában van 40 körül van most.

de persze ehhez kevés az akaraterő,hozzáértés és rutin kell hozzá,vagyis személyi edző.

a fitneszt meg elsősorban azért hozták létre,hogy az alapsportágukból "kiöregedett" sportolónőknek is legyen versenye,szóval nem korhoz kötött,sok a 40es versenyző.

2012. júl. 11. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!