Tömegnövelő edzéshez hozzáértők válaszait várom. Vajon jó így?
Kb. fél éve kezdtem el csinálni egy tömegnövelő jellegű edzést.A fél év alatt szedtem fehérjét (power track) amit reggel,edzések után és lefekvés előtt ittam valamint, csináltam egy 1,5 hónapos kreatinkúrát (monohydrat)edzések után mindig ittam carboxot vagy szöllőcukrot és most szeretnék venni egy tömegnövelő szert.
A Mass20-ra gondoltam amit úgy fogyasztanék ,hogy csak edzések után, mivel reggel proteint és zabpelyhet eszek edzés után protein+carbox/szöllőcukor helyett mass20+protein-t fogyasztanék és lefekvéskor megint protein.
Ez jó megoldás lehet? Vagy hagyjam el reggelente a zabpelyhet és helyette mass20?
(a napi fehérje és ch bevitel megvan külön étrendem nincs!)
Előre is köszönöm.
ott kezdődik hogy nincs tömegnövelő edzés csak étrend,ha nincs étrend nem jön a tömeg.
power track egy márka,ezzel kb annyit mondtál mint ha azt mondtad volna hogy szedtél scitecet de hogy azon belül melyiket azt találjuk ki.
a tömegnövelő táplálék kiegészítők nem szerek.
a mass20 egy fos,tiszta szőlőcukor
reggel nem fogyasztható csak edzés után
na jó de a PowerTrackon belül melyik fehérje?
edzés után gondolom tejsavó de lefekvés előtt nem kell tejsavó akkor kazein kell
tömegnövelő szer???
Mass20 ez egy sz@r "szer" ne gondolkodj ezen a sz@ron
edzés utánra legjobb protein+vitargo meg hozzá egy adag kreatin a Mass20-at felejtsd el
lefekvés előtt kazein fehérjét vagy túrót
reggelente egy adag protein+ zabpehely legjobb
mondom haggyad a Mass20-at főleg reggel
remélem tényleg megvan a tápanyag bevitel :D
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A fehérjét amit szedek Power protein-nek hívják ez egy kevert fehérje (állati+növényi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!