Futásnál hány perc múlva indul be a zsírégetés? Mitől függ hogy kinek mikor indul be?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 11:51
1/4 anonim válasza:
Legalább fél óra kell míg a test átáll zsírégető módra , a lényege hogy egyenletes legyen a pulzus hosszú távon végig ha edzetlen vagy az elején inkább erőltetett sétát javasolnék egy óráig legalább.
2/4 anonim válasza:
hát ez nem így működik... a táplálkozáson van a hangsúly... ha a szervezetednek szüksége van mondjuk napi 2500kcal ra de te beviszel 6000ret akkor futhatsz egy darabig, nem fog a zsírodhoz nyúlni a szervezeted... a fogyás a táplálkozásról szól nagy részben, nem a mozgásról...
3/4 zsangtiger válasza:
A futás egy kardió edzés. Nem indul be a zsírégetés tőle. A sétálással más a helyzet. Ott a szervezet az első kb 30 percben az energiaszükségletét még glikogénből (a szénhidrátok szervezetben feldolgozott változata amit izomban és a májban tárol), utána viszont elkezdi felhasználni a zsírodat és ezzel, a zsír elégetésével jut energiához. Függetlenül attól, hogy mit eszel. Nyilván a diéta fontos de az aerob edzés nélküle is ugyanúgy működik, csak az eredmény nem lesz ugyanaz.
4/4 anonim válasza:
Ez nem igy igaz, a futastol lehet fogyni nem is keveset. En 20 kgot adtam le ugy hogy volt amikor csak 30 percet futottam es semmi mas. persze figyeltem arra mit eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!