Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futásnál hány perc múlva...

Futásnál hány perc múlva indul be a zsírégetés? Mitől függ hogy kinek mikor indul be?

Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 11:51
 1/4 anonim válasza:
100%
Legalább fél óra kell míg a test átáll zsírégető módra , a lényege hogy egyenletes legyen a pulzus hosszú távon végig ha edzetlen vagy az elején inkább erőltetett sétát javasolnék egy óráig legalább.
2012. júl. 13. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ez nem így működik... a táplálkozáson van a hangsúly... ha a szervezetednek szüksége van mondjuk napi 2500kcal ra de te beviszel 6000ret akkor futhatsz egy darabig, nem fog a zsírodhoz nyúlni a szervezeted... a fogyás a táplálkozásról szól nagy részben, nem a mozgásról...
2012. júl. 15. 16:25
 3/4 zsangtiger válasza:
A futás egy kardió edzés. Nem indul be a zsírégetés tőle. A sétálással más a helyzet. Ott a szervezet az első kb 30 percben az energiaszükségletét még glikogénből (a szénhidrátok szervezetben feldolgozott változata amit izomban és a májban tárol), utána viszont elkezdi felhasználni a zsírodat és ezzel, a zsír elégetésével jut energiához. Függetlenül attól, hogy mit eszel. Nyilván a diéta fontos de az aerob edzés nélküle is ugyanúgy működik, csak az eredmény nem lesz ugyanaz.
2012. júl. 21. 06:39
 4/4 anonim válasza:
Ez nem igy igaz, a futastol lehet fogyni nem is keveset. En 20 kgot adtam le ugy hogy volt amikor csak 30 percet futottam es semmi mas. persze figyeltem arra mit eszem.
2013. szept. 10. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!