Gyenge fizikummal, milyen küzdősportra ajánlatos járnom?
Figyelt kérdés
Szóval a fizikumom eléggé gyenge, de szeretnék megtanulni valamilyen harcművészetet, de nem nagyon ismerem ezeket. Hogy melyek azok amiknél nem ez a legfontosabb.2012. júl. 11. 17:42
11/14 anonim válasza:
Ez tévedés, hogy valahova nem kell erős fizikum, az erő mindennek az alapja ugyanolyan alapossággal kell fejleszteni, mint a harci képességeket. Ez igaz bármilyen harcművészetre vagy küzdősportra, a maximális erő fejlesztése nélkül sehol sem érheted el ugyanazt z eredményt, mint vele.
12/14 anonim válasza:
első vagyok, megint csak azért ezt linkelem, mert ezt ismerem, de ezt bátran és szeretettel ajánlom :)
itt tudsz utánanézni: [link]
13/14 anonim válasza:
Ha pesti vagy,akkor én eddzhetlek,a 15 .kerben van egy kisebb edzőtermem....Ott szabályosan,lépésről ,lépésre fel tudjuk építeni az önvédelmedet,úgy is ,ha még egyszer se ütöttél meg senkit....2 hónap múlva kapom az oklevelem,hogy taníthatok embereket,most még csak felkészíthetek hivatalosan egyeseket mérkőzésekre ,de a gyakorlatom meg van hozzá :) Rajtad kívül 2-en is járnak hozzám,szóval nem te lennél az első,és hidd el, az egyéni edzés ,sokkal jobb.Én egyébként önvédelmet,és ThaiBox-ot tudnék neked tanítani. ha érdekelne,akkor botos.richard@gmail.com ra írhatsz....
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Megnézek mindent amit mondtatok, linkeltetek.Kicsit későn de sajnos csak most tudtam reagálni.
2012. aug. 21. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!