Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tippek szálkásításhoz?

Frantic666 kérdése:

Tippek szálkásításhoz?

Figyelt kérdés
Üdv! :D Egy 15 éves fiú vagyok,aki megunta eddigi nyamvadt és csontos testét :p Szálkásítani szeretnék,és ehhez kérnék tippeket(étrend,edzés,egyebek).198 centi és 68 kg vagyok...És még azt szeretném kérdezni,hogy a kívánt hatás elérhető-e táplálékkiegészítők meg egyéb bogyók nélkül? :) Mert azokat hanyagolnám,főleg az áruk miatt...köszi a segítséget előre is! :)
2012. júl. 10. 23:52
 1/10 dirtboy ***** válasza:

te beteg vagy.

most azonnal el kéne kezdened tömegnövelni mert borzasztóan sovány vagy.

szálkásításról ne is álmodozz.

2012. júl. 11. 00:04
 2/10 A kérdező kommentje:
őőőhm köszönöm :DD :P de am nem vagyok olyan sovány,a hasamon van még egy kis felesleg(nem vagyok anorexiás)
2012. júl. 11. 00:10
 3/10 dirtboy ***** válasza:

ááá hol

csak azt hiszed hogy szálkásítani kell mikor 198cm vagy és csak 68kiló

ez nem anorexia,testképzavar

2012. júl. 11. 00:12
 4/10 dirtboy ***** válasza:
2012. júl. 11. 00:14
 5/10 Cristian1997 ***** válasza:
Jó nagyra nőttél ennyi idősen.Nem létezik hogy legyen rajtad felesleg,gyorsan kezd el a tömegelést
2012. júl. 11. 00:14
 6/10 A kérdező kommentje:
nem...xd szarul oszlik el az a pici zsír ami még megmaradt a testemen,sztem ez lehet a gond...bár nem igazán értek hozzá.De amúgy csak kisebb izmokat szeretnék,meg hasizmot...hogy azért látszódjon rajtam hogy nem vagyok egy nyamvadék :p
2012. júl. 11. 00:15
 7/10 A kérdező kommentje:
igen...apámtól örököltem :) köszönöm a segítséget,majd utánaolvasok :DD
2012. júl. 11. 00:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerinted ha még soványabb leszel szálkásítás után, akkor utána már nem úgy fogsz kinézni mint egy fogpiszkáló? Meg az is elég durva hogy majdnem két méterhez csak 68 kiló vagy és még így is zsír van a hasadon.
2012. júl. 11. 00:24
 9/10 A kérdező kommentje:
nem tudom..kezdeni akarok magammal valamit,az biztos :) de még nem tudom hogy mit...:P köszi a segítséget!
2012. júl. 11. 00:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Azon a képen hogy van pocakod meg kicsit erőtlennek nézel ki gyorsan lehet változtatni.. amúgy a sok gépezés :)

1 év kondi, nem kell étrendet csinálnod se semmit szedned csak csinálj mindent szabályosan és eddz egész testre, de majd ott is segítenek. Ha nem is leszel hatalmas normális sportos alakod lesz :)

2012. júl. 11. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!