Csajok. Az gáz ha nehezen nyomok le szkanderben csajokat? 18/F
tegnap, 23.11, figyu, nekem ott a nick nevem is, mert én vállalom a véleményem bármikor, toplistán megtalálsz.
Mi ez a ki vagy b@szva duma? Normálisan stílusban írj, mert eddig én íyg írtam. Elém állnál azt sem tudnád, hogy kérj bocsánatot kisgyerek. 26 éve edzek, úgy hogy nem csak képzelem, hogy van rajtam izom. Ha kell küldök képet, aztán eldöntheted, hogy lenyomna engem egy nő vagy nem.
22:38-as vagyok. "tegnap 23:11"-ra válaszolva:
A szomorú az, hogy nem hagyott.. :)
07-10 11:36 vagyok
# 10/13 Időpont tegnap 23:11
Nehezen hiszem hogy hagyta volna magát mert tiszta vörös lett a feje és remegett utána a keze . Úgyhogy biztosan nem hagyta magát .
Az pedig nagy tévhit hogy egy normális lány simán lerak egy szintén normális férfit . Esetleg a gyenge , puhányokat . Például ma a bevásárló központban láttam egy 19 év körüli férfit és egy 6 üveges ásványvizes csomagot alig bírt el . Ez milyen már ? Én mikor műtötték a kezemet 1 hét után már olyanokat simán tudtam cipelni .
"Az pedig nagy tévhit hogy egy normális lány simán lerak egy szintén normális férfit . Esetleg a gyenge , puhányokat . Például ma a bevásárló központban láttam egy 19 év körüli férfit és egy 6 üveges ásványvizes csomagot alig bírt el . Ez milyen már ? Én mikor műtötték a kezemet 1 hét után már olyanokat simán tudtam cipelni ."
Egy dübös szóval nem mondtam, hogy normális testalaktú férfit normális testalkatú nőnek le kéne nyomnia. Már ötvenedszerre írom le: régóta sportoló nőkre gondolok, pl úszók, kajakozók, súlyemelők, boxolók miért ne nyomhatnának le egy átlagos, rendszeresen nem sportoló férfit?
Figyu 62%-os emberke. Én arra írtam, hogy van némi izom rajtam majd 3 évtizedes gyúrás után.
Ja és arra, hogy buta, mint egy tök, az a válaszom, hogy élelmiszermérnök vagyok egy gyógyszergyárban. És veled mi van öcsisajt? Azért vagy csak 62%-os ugye, mert te nagyon okos vagy kisgyerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!