Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan aki szereti az...

Van olyan aki szereti az izmos csajokat?

Figyelt kérdés
akiket eddig kérdeztem fiúkat, azt mondták hogy egy lányon az izom undorító.De attól tartok hogy a legtöbben az izmos csaj kifejezés hallatán a 60 as bicepszű testépítő nőkre gondolnak,akik tényleg nem esztétikusak :)).szeretnék elkezdeni kondizni, remélem még nem késő ilyen korban elkezdeni (23/N),de nem hatalmas izmokat szeretnék magamnak.Csak ami még pont jó.egyáltalán vannak olyanok,akiknek tetszik az izom a nőkön?
2011. nov. 22. 18:38
1 2
 1/14 dirtboy ***** válasza:

én spec imádnák egy fitness modell kategóriás csajt,pl.Toldi Zsuzsi,Zsuppán Fanni, de Pazsitka Tünde is nagyon tuti.

ne parázz minden kondis csajszinak simán lehet barátja.

2011. nov. 22. 18:47
 2/14 anonim ***** válasza:

igen,én szeretem őket és tetszenek is.

persze nekem sem a testépítők,hanem a fit modell,fitt forma,vagy sima fitnesz versenyzők.

és nyugodtan elkezdheted.

a fitnesz alapból úgy alakult ki,hogy a más sportokból kiöregedett versenyzőnőknek legyen egy új sportága,amit akár idős korig is csinálhatnak.

de kezdősportnak is tökéletes.

múlt héten volt a tv-ben egy csajszi tavaly kezdte a fitneszt és hó elején világbajnok lett.

2011. nov. 22. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
imádnám, ha ilyen barátnőm lenne *.* :)
2011. nov. 22. 20:18
 4/14 dirtboy ***** válasza:

ma 20:16 azt hiszem azt mondod aki a reggel volt a reggeliben vagy miben és IFBB versenyen lett világbajnok.

csak mert az a csaj 4 éves kora óta sportol szóval nem az 1 éves edzésmúltjával lett világbajnok de különben jól nézett ki és nem semmi az eredménye.

2011. nov. 22. 20:26
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát azért nagyon izmos ne legyen: [link]

De egy ilyen szerintem nagyon vonzó tud lenni:

http://www.youtube.com/watch?v=qo2hF5S0a8o&feature=mfu_in_or..

2011. nov. 22. 20:31
 6/14 anonim ***** válasza:
ui.: Ja! :D és elkezdeni sosem késő:)
2011. nov. 22. 20:31
 7/14 anonim ***** válasza:

dirtboy a reggelit nem láttam,de ez a csaj lett 1 év alatt bajnok.

ő volt az?

[link]

2011. nov. 22. 20:49
 8/14 dirtboy ***** válasza:

tegnap 20:49 ez nem az a csaj akire gondoltam meg akit én láttam.

nem semmi kicsit profi a leányzó, 1 év alatt ilyen eredményes lett.

2011. nov. 23. 14:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Elkezdeni soha nem késő!

És igen,én szeretem,ha egy csaj sportos.Legyen az a sport bármi,akár súlyzós edzés,akár küzdősport,vagy bármi,amitől fitt,van tartása,szép arányos,és ez nem megy a nőiessége rovására.De amíg nem versenyszinten,hanem csak hobbiból csinálod,ettől nem kell félned.1 csomó pozitív hatása lesz,hidd el.

Jó edzést;)

2011. nov. 25. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek az izmos csajok, nem vagyok egyedül sztem. :)
2011. nov. 26. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!