Van olyan aki szereti az izmos csajokat?
én spec imádnák egy fitness modell kategóriás csajt,pl.Toldi Zsuzsi,Zsuppán Fanni, de Pazsitka Tünde is nagyon tuti.
ne parázz minden kondis csajszinak simán lehet barátja.
igen,én szeretem őket és tetszenek is.
persze nekem sem a testépítők,hanem a fit modell,fitt forma,vagy sima fitnesz versenyzők.
és nyugodtan elkezdheted.
a fitnesz alapból úgy alakult ki,hogy a más sportokból kiöregedett versenyzőnőknek legyen egy új sportága,amit akár idős korig is csinálhatnak.
de kezdősportnak is tökéletes.
múlt héten volt a tv-ben egy csajszi tavaly kezdte a fitneszt és hó elején világbajnok lett.
ma 20:16 azt hiszem azt mondod aki a reggel volt a reggeliben vagy miben és IFBB versenyen lett világbajnok.
csak mert az a csaj 4 éves kora óta sportol szóval nem az 1 éves edzésmúltjával lett világbajnok de különben jól nézett ki és nem semmi az eredménye.
Hát azért nagyon izmos ne legyen: [link]
De egy ilyen szerintem nagyon vonzó tud lenni:
http://www.youtube.com/watch?v=qo2hF5S0a8o&feature=mfu_in_or..
tegnap 20:49 ez nem az a csaj akire gondoltam meg akit én láttam.
nem semmi kicsit profi a leányzó, 1 év alatt ilyen eredményes lett.
Elkezdeni soha nem késő!
És igen,én szeretem,ha egy csaj sportos.Legyen az a sport bármi,akár súlyzós edzés,akár küzdősport,vagy bármi,amitől fitt,van tartása,szép arányos,és ez nem megy a nőiessége rovására.De amíg nem versenyszinten,hanem csak hobbiból csinálod,ettől nem kell félned.1 csomó pozitív hatása lesz,hidd el.
Jó edzést;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!