Ki szereti az zumbát?
Figyelt kérdés
kipróbáltam és imádom. ti hogy vagytok vele. állítólag ezzel nagyon sokat lehet fogyni meg formálódni :DD végre valami amit imádok....2011. máj. 5. 21:42
2/6 anonim válasza:
A keresztanyám nagyon szereti és mindig mondja, hogy próbáljam ki:D
Am lenne egy kérdésem : Nálunk a müv.házban már pár hónapja van zumba, ha most odamennék csatlakozni akkor is tudnám tartani úgymond a lépést? Lehet egyáltalán így közben csatlakozni ? Te frissen indulóra kezdtél el járni vagy egy régóta folyóhoz csatlakoztál ?
3/6 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a zumbát. Ahova én járok, ott úgy van, hogy 1-1 órán ugyanazokra a zenékre táncolunk, ugyanaz a koreográfia, mint az előző alkalommal, csak közben pár számot kicserél a tanár. Tehát bármikor be lehet kapcsolódni, mindig vannak újak. Vki mondjuk már 3-szor volt, akkor neki már jobban megy az a koreográfia, de minden alkalommal megmutatják újra, aki először megy, annak persze elsőre lehet, h. kicsit bonyolultnak tűnik. De bele lehet jönni pár alkalom után.
4/6 A kérdező kommentje:
persze. bármikor belehet kapcsolódni :) az első tényleg kicsit gyorsnak tűnhet de olyan mit egy aerobik óra csak táncolsz és rázod magad :) sztem nagyon jó próbáld ki igaza van a keresztanyádnak
2011. máj. 7. 09:45
5/6 anonim válasza:
ÉN IMÁDOM!!!! :) <3
Olyan jó :D pedig csak 13 vagyok :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem a Zumbát mindenki szereti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!