Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi aki szereti a kövér csajokat?
Úgy értem..Hogyha az a csaj nagyon jószivű,okos,intelligens,igényes stb.Egyszóval MINDEN tökéletes benne, kivétel az, hogy kövér....Van olyan pasi aki tud szeretni ilyen lányt?
a kövérség alatt azt értem hogy olyan kb 170 cm magas és 110-120 kg.Jah és hozzáteszem hogy nem azok a csúfok és rondák csoportjába tartozik, mert elég helyeske:-)
Amúgy a barátnőmről van szó...Állandóan azt rebesgeti h ő nem fog kelleni senkinek,és én ezt nem hiszem el!!
Remélem lesz itt olyan pasi aki engem igazol :-)
Előre is köszi a válaszokat!
Jah és undoritó megjegyzéseket hanyagoljátok,nem arra vagyok kíváncsi!!!!!
:)
Létezik olyan pasi! Van is belőle bőven! És ha sokna nem a hülye társadalmi normáknak akarnának megfelelni, akkor még több pasi be merné vállalni! Csakhát sok srác a haverja előtt cikinek érezné, epdig igazábül egy jó kis húsos nőre vágyik, csak nem meri bevállalni...
Én ezt tapasztalatból mondom, a barátnődnek egy kis önbizalom növelésre is szüksége lenne, és amíg negatívan áll a dolgohoz nem is lesz jó tapasztalata.... szóval hajrá, egyszercsak nagyon el fog csodálkozni!!!! Adjam a telefonszámokat? :D
Hát jól jönne neki az biztos!:D
Jah,de előre leszegezem, hogy nem csak alkalmi kapcsolatra!!!
A 20 kg-val súlyosabb barátnőm előbb kelt el mint én:)
Amúgy ha jól áll neki a súlya, akkor nem lényeg. Van akit kifejezetten a husi izgat, inkább meg kéne tanulnia a súlyát előnynek feltüntetni és kihasználni. A gebe csajok meg gusztustalanok, nem egy férfi mondja a környezetemben. És ők igazi férfiak, nem kis divatmajmok.
Van ilyen pasi, persze, mindenkinek más jön be.
Viszont az egyik korábbi hozzászólásra reagálva: Nehogy már azt higgyék itt egyesek, hogy akiknek a vékony csajok jönnek be, azok a "hamis társadalmi normák által agymosott" egyének...nonszensz. Nekik (nekem) ez jön be és kész. Mindannyian különbözünk, pont ez a szép, csak ne akard már megmagyarázni, hogy nekem miért az tetszik, ami.
Fényképet kérünk!
Amúgy nem írt ki vagy 20 választ, mikor feltetted? Sokszor volt már a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!