Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Miért van az, hogy amelyik pasi "tökéletes" mindig a legrondább csajokat szedi össze?
Figyelt kérdés
nem értem,hogy amelyik pasi okos,jóképű,kedves,aranyos....miért mindig a legrondább csajokkal jön össze?nem értem!!2011. aug. 15. 21:13
1/17 anonim válasza:
Mert talán nem olyanok belül, mint te? ^^'
3/17 anonim válasza:
mert általában a plázacicák, és az ilyen ultramacák veszett nagy ribancok és bunkók
4/17 A kérdező kommentje:
utolsó igazad van,amúgy én sem vagyok ribi,csak ezt nem értem,mert van egy ilyen fiú,és most összejött egy tök csúnya lánnyal..
2011. aug. 15. 21:16
5/17 anonim válasza:
azért mert nem minden a külső .. tudod.. nekünk is van szívünk.^^
6/17 anonim válasza:
mi a csúnya? lehet h neki pont ő tetszik és téged tart csúnyának erre még nem gondoltál?
7/17 anonim válasza:
Aki neked csúnya,az nem biztos,hogy másnak is.(:
8/17 anonim válasza:
Mert a pasi a szerinted ronda csajt gyönyörűnek látja (:
És általában a kevésbé csinos lányok sokkal ,szebbek' belülről, mint a szőkehajú, műkörmös, egoista libák...
9/17 A kérdező kommentje:
ez igaz,én is arra gondoltam hogy belső alapján választanak a normálisak :)
amúgy meg miért kell lehurrogni azt aki ki mer ide tenni egy kérdést??csak kíváncsi vagyok,mert én csaj vagyok és nem pasi
2011. aug. 15. 21:21
10/17 anonim válasza:
mindenkinek más a szép. az én ideálom Zooey Deschanel és Tompos Kátya. sokak szerint nincs bennük semmi különös, de én mindig erre a típusra buktam.
közben olyan nők, akikért milliók vannak oda pl.:Angelina Jolie vagy Scarlett Johansson nem éppen jönnek be...
egyébként meg a személyiség sokat számt,akár milyen közhely :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!