Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Miért van az, hogy amelyik pasi "tökéletes" mindig a legrondább csajokat szedi össze?

Figyelt kérdés
nem értem,hogy amelyik pasi okos,jóképű,kedves,aranyos....miért mindig a legrondább csajokkal jön össze?nem értem!!
2011. aug. 15. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy az a lány olyan csúnya lenne! a lányok sok esetben nem látják reálisan egymás kinézetét. amúgy meg ne a külső a minden és lehet hogy a srácnak pont az a csaj a megtestesült tökéletesség, külsőre is.
2011. aug. 15. 21:38
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát, lehet nekik ők a szépek. Aki nekem tetszik lány ő sem jön be egy csomó mindenkinek, de nekem tökéletes. Pedig én válogatós vagyok. De valami megfogott benne.

És igen, a plázacicák jók 1 estére, tovább nem. Volt már olyannal is dolgom jópárral..

2011. aug. 15. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez nem így van :D mert ez barátomra is mind igaz.És én meg nem tartanám magam csúnyának ;)

Lehet az a pasi akire te gondolsz azért azzal a lánnyal jött össze mert belsőre szimpatikus volt neki.

L19

2011. aug. 15. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez így van,de én sem tudom miért.

Láttam már több ilyet elég béna dolog szerintm.

Én arra gondolok,hogy biztos anyakomplexusuk van és az anyjukat látják az ilyen lányokban.

De lehet az is,hogy ezek a pasik önbizalomhiányosak és nem mernek a jó csajoknál próbálkozni mert nincsnnek tisztában vele milyen jól néznek ki.

22N

2011. aug. 15. 23:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Na mi van, a külsőtökkel nem értetek el mindent és most a másik a hibás?
2011. aug. 16. 07:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért mert megtanulták, hogy sok szép lány van, de jó sokan közüllük felszines,egoista,üresagyú(akarok járni veled mert jól állnál nekem dumájú) ribik.Az értelmes pasik rájönnek, hogy egy aranyos,kedves lány mekkora érték, aki azt nézi ki vagy nem azt hogy milyen menő cucc van rajtad stb stb. na ez is lehet egy ok.
2011. aug. 16. 15:47
 17/17 anonim ***** válasza:

"ezek a pasik önbizalomhiányosak és nem mernek a jó csajoknál próbálkozni "

Hát vagy nem mernek vagy mindig elutasitást kapnak és az utóbbiból egy idő után elege lesz az embernek és hagyja a francba az egészet.

2011. aug. 16. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!