Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan aki szereti az...

Van olyan aki szereti az izmos csajokat?

Figyelt kérdés
akiket eddig kérdeztem fiúkat, azt mondták hogy egy lányon az izom undorító.De attól tartok hogy a legtöbben az izmos csaj kifejezés hallatán a 60 as bicepszű testépítő nőkre gondolnak,akik tényleg nem esztétikusak :)).szeretnék elkezdeni kondizni, remélem még nem késő ilyen korban elkezdeni (23/N),de nem hatalmas izmokat szeretnék magamnak.Csak ami még pont jó.egyáltalán vannak olyanok,akiknek tetszik az izom a nőkön?
2011. nov. 22. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én egy fokkal jobban szeretem a "klasszikus" női testet mint pl: [link]

[link]

de nyugodtan edzz,nem hiszem gátolni fog a férfiak terén.60-as bicepszed soha nem lesz szteroidok nélkül,tehát emiatt nem kell aggódnod,meg mondjuk szerintem a full szálkás nők nem igazán jók,de ha kicsit izmosabb vagy az átlagnál,az nem csúnya.

30/F

2011. nov. 26. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:

20:31 második linkjében pl.elég jól néz ki a nő.Toldi Zsuzsanna is nyerő nálam:

[link]

Meg azért ezt is megvizsgálnám közelebbről szívesen:-P

[link]

10:45

2011. nov. 26. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem az olyan csaj tetszik akinek a husát izom tartja össze magyarul nem lötyög hanem feszes ,pl felveszi a farmert rá erőszakolja a nagy posijára gatyába még jól is néz ki levesz a nadrágot aztán meg lötyög össze vissza ,egyébként elképeztő hogy strandon hogy néz ki egy két lány aki ruhába jól néz ki semmi izom a popsijukon undrorító izmosíts nyugodtan olyan szét gyurt csaj ugyse leszel mert azok szereket szednek
2011. nov. 26. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm vékony lány, de kicsit szálkásabb típus, ezért elég jól látszanak az izmai. Nekem ez nagyon tetszik, főleg a karja, akkor is látszik a karizma picit, ha be sem feszíti, ha pedig befeszít csak úgy dagad a kis bicepsze, imádom.
2013. jún. 1. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!