Aerobik gyakorlatok?
Mindenki azt írja, hogy a fogyáshoz, zsírégetéshez aerob mozgást kell végezni. Írnátok esetleg ilyen gyakorlatokat vagy videókat tudnátok linkelni?
Olyan kellene, amit itthon tudok csinálni, panelban, emeleten lakom, így kevésbé ugrabugrálós kéne. :)
Köszi szépen!
Aerob edzés: kocogás, bicaj, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, gyors séta, stb. Lehet aerobic is aerob edzés, de itt szerintem keverted a fogalmakat. :)
Ha torna kell, akkor: bodyrock.tv vagy: [link]
Igen, igen aerob mozgásra gondoltam. :)
Futni, bicózni szeretek, csak hát nem egyedül. :/ Ezek a tornák, amiket linkektél akkor zsírt égetnek, ugye?
Mmint mindenkitől azt hallom, hogy ha izmot növelek akkor fú milyen ronda leszek, mert lesz még rajtam zsír is.
(bocsi, tudom, tök hülyének tűnhetek, de nem vagyok túl jártas ebben a témában :))
Nem így vannak a dolgok. Zsírleadáshoz kalóriadeficit kell. Anélkül hiába kocogsz, ha többet is eszel.
Ha izomtömeget növelnél megfelelő étrenddel, akkor csak jobban nézhetnél ki. Súlyzós edzés is mehetne, mert a formát az izmok határozzák meg. Nagyon izmos nem lehet egy nő naturálban (kox nélkül) mivel kb. 1/25 tesztoszterontermelése van egy férfiéhoz viszonyítva. szóval nem kell félni a súlyzóktól.:
Az étrendben jó vagyok, már ment le rólam felesleg, 1-2 ember meg is jegyezte, hogy mintha fogytam volna.
De ez biztos? Mármint... ahány helyen olvasom annyi félét írnak róla. Itt is mindenhol megy a vita, hogy mi a jó, mi a nem. Most akkor kinek kéne hinni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!