Lányok, mi a vonzó a testépítők testében?
Gondolok itt a hatalmas, dudoros combokra, karokra. Vagy a kis péniszre, a púpos vállra, kilátszó erekre.
Nna, már megint egy undorítózó..... (undorító egy 3 hetes felfújódott kutyahulla, amiben zsizsegnek a nyüvek - nem pedig egy emberi test, legyen az kövér vagy sovány)
Szerintem meg az néz ki hülyén, ha van egy kidolgozott felsőtestű srác, aki pálcikákon jár.
(kérdésedre válaszolva: az a vonzó bennük, h baromi jól néznek ki, egy ilyen test erős, férfias és jó hozzábújni (csak hogy "nyálas rész is legyen :) ).)
Az emberi test valóban nem undorító. De ez a test nem természetes. Normális életvitelben, ha nem tudatosan akarja elérni ezt az ember (és nem szed mindenféle cuccot), nem fog ez kialakulni.
Itt van pl egy kép: [link]
Egy ember van rajta, de számomra taszító. De természetellenes ez is.
Én ha ránézek egy ilyen testre, olyan mintha valami sziklatömb lenne, nem egy ember.
Hetediknek válasz a kérdésre a "vézna-lovertől": a "vézna" szót okkal tettem idézőlejbe (hátha a ti szótáratokban a normális testalkat már véznának számít). A második képen egy jó pasi látható, amit, megjegyzem, érdemes lenne egymás mellé helyezni a kérdező által belinkelt képpel, ott is akadna egy kis különbség.
Egyébként az "undorítózásért" bocsánatot kérek, abban igazatok van, hogy egy emberi testre nem szép ilyet mondani. És szerintem itt kéne már ezt befejezni, egyezzünk meg abban, hogy mindenkinek más tetszik, nem vagyunk egyformák és ez a szép az emberiségben. Így megfelel, fiúk? :)
Ezt a véleményt is megértem, Kérdező. :D
Szerintem egy kicsit kevesebb zombis filmet nézz. ;) :D
Ha figyelmesen átolvasod még egyszer a kérdést, talán sikerül felfogni. Nem arra irányult a kérdés, hogy én mit éreznék, ha összeakadnék egy testépítóvel.
A kérdés arra irányult, hogy aki vonzónak találja őket, annak mi a vonzó bennük. És ez így már igenis egy kérdés.
"Normális életvitelben, ha nem tudatosan akarja elérni ezt az ember (és nem szed mindenféle cuccot), nem fog ez kialakulni."
Ez pont olyan, mint az írás olvasás, ha tudatosan nem gyakorlod nem fog kialakulni. Szóval a logikád szerint te is természetellenes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!