Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért csak neten kemények a...

Miért csak neten kemények a testépítők? Nem ide való, de itt komoly válaszokat kaphatok.

Figyelt kérdés

Elég idegesítő,de már csak nevetni tudok ezen.Mivel sportolok,néha bátorkodom a sport kategóriába írni.Ezen az oldalon abszolút jellemző,hogy a mindenféle csodaszeren megizmosodott tinédzser,vagy akár huszonéves elküld anyukámba.Közösségi oldalon még sokkal rosszabb a helyzet.Én nem szedek semmit,mert birkózó vagyok és amúgy is hiszek a természetességben.Keményen edzek és bár nem vagyok kidolgozott,de meglátszik rajtam.Érdekes módon azonban ha élőben találkozok ilyenekkel,akkor fülüket farkukat behúzva mennek el mellettem és minden alkalommal előre köszönnek.Pedig az interneten "szar*rá vernének".

Hogy van ez?Ha kemény,akkor élőben mért nem az?Ha pedig puhány,akkor neten sem kéne fitogtatni az erejét.Ti hogy látjátok ezt?

Hozzáteszem,hogy nem általánosítani akarok.Kivétel mindig van!

2012. júl. 6. 17:57
 1/9 anonim válasza:

Honnan tudod, hogy azok tényleg testépítők?

Érdekes, akiket én ismerek, mindegyik teljesen normális, kerülik a konfliktushelyzeteket, nem erő-fitogtatnak.

Igaz, ők már túl vannak a 30on :)

Én tulajdonképpen "testépítő-családban" nőttem fel (apukám, a testvérei, az ő barátaik, folyton együtt voltunk), és egyáltalán nem agresszív állatok, sokkal normálisabbak, mint ahogy általában beállítják őket.

2012. júl. 6. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudod-e, hogy a birkózás és a testépítés két baromi különböző dolog? Te "verekedni" tudsz, a testépítők pedig "testszobrászkodni".
2012. júl. 6. 18:04
 3/9 Zakathol ***** válasza:
Az őszinteség és a "keménység" között lényeges különbségek vannak. Már ha ugyanarra gondolunk.
2012. júl. 6. 18:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,jogos a felvetésed.Itt tényleg nem derül ki,hogy milyen is az ember.Közösségi oldalon viszont van kép is.Nem ítélem el a testépítőket,hiszen ez egy remek sport.Csupán azokat akik a monitor mögött kemények,de élőben már elszáll a bátorságuk.
2012. júl. 6. 18:05
 5/9 dirtboy ***** válasza:
100%

én nem tudom miről beszélsz,nem igen látok én itt testépítőktől anyázást meg ilyen dumákat hogy szarrá vernélek.

biztos hogy itt olvastad?

2012. júl. 6. 18:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nyári szünet van,de az értőolvasásra figyelni kéne most is.Két helyen említettem a közösségi oldalakat....Pontosabb a kérdésben az internet szót használtam.De lehet,hogy én vagyok a f@sz,mert úgy tűnik itt is engem tereltek ebbe az irányba.
2012. júl. 6. 18:28
 7/9 dirtboy ***** válasza:
58%

kezd elszaladni veled a ló.

kicsit vegyél szerintem visszább.

azt hiszem normálisan válaszoltam a kérdésedre.

pont te kérdezel ilyet erre meg te kezded a sértegetést.

2012. júl. 6. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Mutass már pár ilyen esetet ezen az oldalon, a törzsválaszolókról azért lehet tudni, hogy mifélék, és őket nem tudom elképzelni, hogy anyázzanak. Aki meg noname és ostoba, az hol érdekel?

Ha meg az fáj, hogy kijavítanak abban, hogy "nem szedek semmit, hiszek a természetességben", akkor igazuk van, ha ilyenkor a tápkiegekről van szó. Nem csodaszerek, és nem mesterségesek. Ha meg a danabolos szteroidhuszárokra gondolsz, az más tészta.

Ja, és találkoztál már ugyanazzal az emberrel neten és élőben?

2012. júl. 6. 18:35
 9/9 NagyonGonosz ***** válasza:

A tápkieg mindig is megosztó dolog volt, nem ártalmas és ne keverjük össze a szteroidokkal. Már a téma felhozatala elgendő ahhoz, hogy billentyűhuszárkodjanak az unatkozók. A neten mindenki kemény :)

Az, hogy valaki izmos annak nem sok köze van ahhoz, hogy hogyan küzd. Sőt még a kinézet sem, láttam már ügyes thai boxolót akit simán lebuz1znék kinézetre és viselkedésre.

Az izom egy dolog a küzdelem meg egy másik. Az peidg, csak a küzdelemben mutatkozik meg, hogy valaki miután eltörték az orrát leül pityogni vagy eltör 2 lengőbordát viszonzásul :)

Mellesleg én nem vagyok képzetlen a küzdelemben mégsem küzdenék ilyen önérzet sérülése miatti badarságok miatt. Ha már a küzdelem akkor támadjanak meg késsel vagy anélkül nem lesz bűntudatom, ha megnyomorodik valaki vagy meghal, de egy veszekedés miatt minek...

2012. júl. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!