Azt mondják a kevert fehérjék nem a legjobbak, nem hasznosulnak olyan jól. De akkor miért van az, hogy komoly testépítők (Pl. : Kormány Mihály, Major Zsolt. ) Power Proteint fogyasztanak, edzés után is?
Kormány Misit támogatja a power track, de viszont simán használhatná a tejsavóját is a márkának. Mindenki megkérdezheti tőle, megadom a Nyíregyházi edzőteremnek a címét ahol el lehet őt érni de komolyan...
Én sem vagyok kisdarab és majd 5 éven keresztül a régebbi power proteint használtam anno csak fehérjeporból és számtalan hozzám hasonló emberke... Az árából dupla eszem belőle mint bármelyik tejsavóból, ahhoz meg ritka hülyének kell lenni, ha azt mondjátok 60 gramm pp-ből kevesebb hasznosul mint 30 gramm savóból...
Olyan proteint amiben szója van,pláne ami amerikából jön szerintem csak az fogyasszon aki nem akar sokáig élni.Amcsiknál génmanipulált szója van ami immunins a gyomirtóra tehát olcsóbban többet termelnek,viszont a génmanipulált fehérjéket a test nem fogadja be ill a sajt idegen anyagnak ismerheti fel ami rákossá teheti magát a sejtet is,nem azonnal halsz bele,lehet kell 10-20 év is.
Hajrá szója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!