Lányok, mi a vonzó a testépítők testében?
Gondolok itt a hatalmas, dudoros combokra, karokra. Vagy a kis péniszre, a púpos vállra, kilátszó erekre.
Te egy igazi hülye vagy, az nem dudoros, hanem ki van dolgozva.
A farka meg átlagos, csak a nagy izmokhoz képest kicsi.
Szeretnél te így kinézni-_-"
Jha és az nem pupós váll hanem jol fejlet csuklyás izom! És én nem leszolnám hanem elismerném mert nem kevés meló van abba a testbe! scak kár hogy valószinüleg kokszos!
3-as voltam. 27/F
Először is merem remélni, hogy nem kapnék egy pofont tőle, mert meg lenne a véleményem arról a 130kilós férfiről, aki megüt egy 65kilós lányt. Másfelől valószínűleg kinézni sem szeretnék így, mert a testépítő nők még ennél is taszítóbbak.
Azt pedig nem vonom kétségbe, hogy sok a munka ebben a testben, de az nem változtat a tényen, hogy számomra inkább taszító, mint vonzó.
Van különbség az elhivatott testépítő és a naturál között! Ezt kéne már felfogni a picsogó csajoknak...
Bezzeg ha valaki így néz ki,egyből meg a nyálcsorgatás, pedig ez is testépítés eredménye:
Na ez a különbség a naturál és a versenyző testépítő között. És megjegyzem: SENKI NINCS NAPI 24 ÓRÁBAN BEDURRANVA!!!! Ezt fogjátok már fel. Amit te a fotón látsz, az egy feledzett, bedurrantott izomzat. Hétköznapokon vagy az utcán összefutnál egy testépítővel, annyit látnál belőle, hogy mackósabb. A sportos férfiak meg még csak nem is mackósak, csak szimplán ki vannak dolgozva rendesen.
Én csak azt látom, hogy ez aki a képen van, vagy akik az ilyen újságokban vannak, undorítóak.
Arról nem beszélve, hogy talán egy izmos felsőtest még vonzó, de amikor a combja is ilyen "dagadt" valakinek, az elég érdekes. Elképzelni nem tudom, hogy lehet normálisan járni olyan combokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!