Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők az ACTIVLAB MUSCLE...

Testépítők az ACTIVLAB MUSCLE UP Protein adagolása jó így szerintetek? +szőlőcukor is menne mellé és csak fél adagot innék

Figyelt kérdés
edzések után innék fél adagot 50g 193kalória 35g fehérje és 6g-cukor mellé raknék még vagy 60g szőlőcukrot nem zsírosodom könnyen szóval szerintem elfér! mennyi kalória lehet ez így egyben? a 60g szőlőcukorral..köszi a válaszokat! üdv!
2012. júl. 4. 14:04
 1/8 dirtboy ***** válasza:

nem írtad a súlyod

legyen meg a 0,5g/tskg protein.

dextrózból meg elég 50g is,úgy is rá 40-50percre jön a szilárd étkezés.

2012. júl. 4. 14:06
 2/8 A kérdező kommentje:

értem am 75kiló vagyok szálkás testalkatú..a kalória tertalmát hogy tudnám kiszámolni?..am gondoltam még erre a tömegnövelőre INNER ARMOUR HARD MASS GAINER 6800g felesbe vennénk a fél adag 638kalória 25g fehérje és 129g cukor nem csak dextróz ez jobb lenne a Muscle Up-nál??

ez lenne az [link]

2012. júl. 4. 14:23
 3/8 A kérdező kommentje:
azért csak felesbe mert nincs most több pénzem rá sajnos:SS
2012. júl. 4. 14:24
 4/8 dirtboy ***** válasza:

na de nézd meg mekkora egy adag.

ez nem éppen olcsó cucc.

oké hogy 6,8kiló de adagja 335g.

nem tudom menyi kalória van az előbb beszéltekben,meg kell nézni de egyébként tömegeléskor nem kell számolni a kalóriát.

ha be van lőve a tömegnövelő étrend nem kalóriára hanem tápanyag grammra akkor a kalória is jó lesz.

a protein és a ch-t számold.

ha ezek megvannak akkor jó a kalória mennyiség is.

2012. júl. 4. 14:45
 5/8 A kérdező kommentje:
igazad van! lehet maradok a Muscle UP Protein-nél fél adag meg akkor 50gdextróz úgy is a szilárd kajára kell fektetni a hangsúlyt! meg minél több a cukor annál nehezebben lesz kockás a hasam mivel oda is csak rakódik...am is megy most mikronizált kreatin igaz nem kell várnom tőle sokat de mellé akkor már lehet elég a fehérje is! mi a véleményed?
2012. júl. 4. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:

fél adagban kb.7g protein

1 adagban kb 14g protein

ebben mi a jó?

[link]

2012. júl. 4. 14:57
 7/8 Zakathol ***** válasza:
1g fehehérje/szénhidrát 4kcal. Számold ki.
2012. júl. 4. 15:00
 8/8 A kérdező kommentje:
fél adagban 7g?! 1adag ban meg 14?! nem tudom te mit néztél de egy teljes adagban 50.2g fehérje van! de mindegy:) maradok a Musle UP-nál és inkább költök még többet a szilárd kajára odafigyelve a minőségre!!
2012. júl. 4. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!