Szerintetek MPM Mixed Protein Matrixot vegyek vagy Power Proteint vagy Power Pro?
Figyelt kérdés
És még az lenne a kérdésem, hogy edzés után bármelyiket is javasoljátok mennyi dextrózt szedjek hozzá? És a dextrózt belekeverjem a fehérjéhez vagy külön szedjem be vagy mindegy?2012. júl. 8. 23:25
1/12 anonim válasza:
edzés után jobb lenne sima tejsavó a kevert helyett nem ? :$
2/12 A kérdező kommentje:
valahol azt olvastam kezdőknél még edzés után is teljesen mindegy, hogy kevert vagy tejsavó
2012. júl. 8. 23:38
3/12 A kérdező kommentje:
de eközül a 3 közül melyik lenne a legjobb?
2012. júl. 8. 23:38
4/12 dirtboy válasza:
azért ha teheted ne kevertet vegyél,attól hogy kezdő vagy jó lenne a maximumot kihozni magadból
egyébként power protein
nem tudom a súlyod így nehéz megmondani hogy mennyi dextróz menjen,de kb.40-50g biztos elég lesz.
proteinnel egyben idd.
40-50percre rá menjen szilárd étkezés
5/12 A kérdező kommentje:
77 kg vagyok most leginkább csak ezek valamelyikére van keretem
2012. júl. 8. 23:49
7/12 A kérdező kommentje:
ok kösz a segítséget
2012. júl. 8. 23:51
8/12 dirtboy válasza:
egyébként erre sincs keret?
9/12 A kérdező kommentje:
erről eddig még nem is hallottam, lehet, hogy ez lesz
2012. júl. 9. 00:09
10/12 A kérdező kommentje:
ezt csak vitaminbolt.eun lehet venni?
2012. júl. 9. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!