Valaki tud egy olyan proteint amiben sok a fehérje és viszonylag olcsó?
a protien az maga a fehérje csak angolul.
te gondolom a protein tápkiegre gondolsz.
ha tejsavó kell akkor vpx syngex jó lesz,80%-os tejsavó izolátum-koncentrátum,2,3kiló 9500ft.
ha kevert protein kell akkor power protein jó lesz.szintén 80% viszont szója,tejsavó izolátum és kazein keverék.
persze szójából van benne a legtöbb.
4kiló úgy kb 10ezer most.
nem feltétlenül az számít hogy mennyi benne a fehérje, hanem hogy mennyire jó a felszívódása. Ezért a legjobb a 100WPP (bár sokan ellenzik, de szerintem csak az ára miatt, mert még nem hallottam ellene normális érvet :D)
BTU, vagy Full Force jókat csinál.
/bár sokan ellenzik, de szerintem csak az ára miatt/
miért az ár az nem elég nyomós érv?
neked talán mindegy hogy 13ezer fizetsz vagy 9500at 2,3kilóért?
ma 15.04, miből gondolod, hogy annak jobb a felszívódása.
A sygex is koncentrátum és izolátum, mint a Scitec-es, így nem látom, hogy miért lenne jobb felszívódású egy Full force vagy Scitec. Ráadásul a Stilmass 6:3:1-ben van hidrolizátum is és emésztőenzimek, így semmi nem indokolja, hogy jobbnak tartsd a Scitec whey-t. És még drágább is.
# 3/7 válaszóló, akkor Te biztosan tudsz erre válaszolni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
nem feltétlenül az számít hogy mennyi benne a fehérje, hanem hogy mennyire jó a felszívódása. Ezért a legjobb a 100WPP (bár sokan ellenzik, de szerintem csak az ára miatt, mert még nem hallottam ellene normális érvet :D)
BTU, vagy Full Force jókat csinál.
Képzavarban vagyok, mert azt mondod
Nem a fehérje mennyiség, hanem a felszívódás számít?!?! A Full Force (scitec termék)-ben szerinted mennyi a %-os proteintartalom? Továbbá szerinted melyik az az alkotórész, amivel a felszívódása ennek a terméknek olyan, hogy a többieket is felülmúlja?
Ezen az oldalon felsorolt proteinek közül egyetlen egy amelyik leírja, hogy a 3 alapanyagból mennyit is tartalmaz. 6:3:1
Ha tévednék, akkor javítson ki valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!