Ez a fehérje miért olyan olcsó, gagyi?
Figyelt kérdés
Elméletileg 69%-os fehérjetartalmú. Nagyon gagyi, de mitől a fehérje, az nem fehérje?
2012. máj. 20. 15:40
1/4 Smartguy86 válasza:
Ha megnézed, ez csak 750 grammos kiszerelés. Lehet a fehérjetartalom és aminoprofil alapján elég gyenge termék, de első sorban a kis kiszerelés miatt olcsó.
Amúgy meg totál noname gyártó... szerintem egy kicsivel többért találsz normális fehérjét is...
2/4 A kérdező kommentje:
A tömegét nem is néztem :)
Eszembe se jutott megvenni, csak a minap láttam a Tesco-ban.
2012. máj. 20. 16:29
3/4 anonim válasza:
Egy termék ára sok tényezős játék.
A Biotech terméke, amit úgy néz ki a Tesco forgalmazza ilyen név alatt.
Ez pl. 69%-os protein tartalmú. Savó fehérje koncentrátum, izolátum és kálcium kazeinát.
4/4 Zakathol válasza:
Kilónként 4.000 magyar pengőt azért nem mondanék olyan húde olcsónak. Nyilván van ennél drágább is, de ez még teljesen belefér (és itt most csak szigorúan az áráról beszélek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!