Hogyan lehet elérni ilyen hasat? Csak tömegnövelés elég?
Figyelt kérdés
Ő hogyan csinálhatta?
Videói alapján [youtube] mindig eszik fehérjét és sok szénhidrátot.
Akkor nem is szálkásított külön,csak keményen csinálta a has-gyakorlatokat?
2012. júl. 8. 12:04
1/9 anonim válasza:
de kell szálkásítani is. használd a keresőt.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell szálkásítani. Ő sem szálkásított és mégis...
2012. júl. 9. 10:59
4/9 anonim válasza:
ha szerinted nem (és te nyilván értesz hozzá ha megkérdezed) akkor ne szálkásíts, és majd nézd meg az eredményt. (elárulom hogy nem ez lesz)
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nem szálkásítok,akkor még jobb eredményt tudok elérni.
De te biztosan már sokat szálkásítottál és tökéletes tested van. -_-
2012. júl. 9. 16:41
6/9 anonim válasza:
:) nem tökéletes de több éve foglalkozok ezzel. de nem igazán érdekel ha hülye vagy:) csinálj amit akarsz.
7/9 anonim válasza:
ma láttam póló nélkül kijönni a mekiből az emberek, azok a kockás hasak
8/9 anonim válasza:
Kérdező, te ne vagy nagyon okos ugye??
Az életben nem lesz ilyen hasad szálkásítás nélkül. De nyilván előbb tömeg kell, de szerinted a zsír az hogy jön majd le róla ha nem diétázol? Gondolkozz egy kicsit!!
9/9 A kérdező kommentje:
Hát ha nincsen rajta zsír, akkor miért kéne diétázni? :)
Nem értem ám...
Ha folyamatosan tömegelek,akkor izom fog rámenni, zsír nélkül. Ami eddig volt kis zsír,az meg arra már eltűnik.
2012. júl. 9. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!