Szeretnék motrot venni Aprilia rs 125 szeretnek de félek hogy sokat fog fogyasztani és nem fogom bírni tankolni szerintetek?
Figyelt kérdés
elore is koszonom2012. júl. 7. 00:20
1/11 anonim válasza:
sokat bizony annyit mint egy autó 5-6-7-8-9 litert
2/11 anonim válasza:
kétütemű motort ne vegyél. csak a baj van vele. vegyél inkább 1 honda cbr 125-öst, nem eszi meg az életed, meg kimegy a világból :) a hangja is jó, nem olyan mint vmi leégett mákdaráló
3/11 A kérdező kommentje:
a cbr-t láttam igen de az nagyon kicsinek néz ki alattam 190 cm vagyok 83 kg
2012. júl. 7. 00:41
4/11 A kérdező kommentje:
tud valaki mondani nekem 4utemu sport motrot ? ja és ne legyen nagyon drága ja és 125ccm
2012. júl. 7. 00:44
5/11 anonim válasza:
a yamahának van még 4t de elég drága mind mert csak most törtek be a 4 ütemű sportmotorok a 125ös kategóriába
6/11 A kérdező kommentje:
a yamaha az nagyon tetszik de nekem az drága 2-3 ezer euro alatt nincsenek :(
2012. júl. 7. 01:01
7/11 anonim válasza:
nem vezetheted ezeket bkat jogsival, ha erre focizol, mert van lóerőkorlátozás is, és ezek a mocik túl erősek.
8/11 A kérdező kommentje:
125 ccm re meg a jogsim meg 15 loeroig
Apriliára mondtad h sok loero ?
2012. júl. 7. 02:10
9/11 anonim válasza:
javaslom sürgősen a helyesírási szótár használatát és áttanulmányozását
10/11 anonim válasza:
125ccm -ben csak 2 üteműt érdemes venni mert a 4t egy rakás kaki
1 a 2t sokkal jobban pörög
2 nagyobb élvezet
igaz hogy benzin meg olaj az drága lenne de ha meg teheted akkor inkább 2
na de ha minden áron 4t akkor Honda Varadero-t vegyél 125
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!