Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a tornadress...

Mi a véleményetek a tornadresszről?

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Kényelmes, könnyen szellőzik és szárad (most az elasztikus anyagúra gondoltam, mert létezik ebből is pamut), mozgáskor, izzadáskor nem tocsog benne az ember, sokkal praktikusabb, mint a pamut póló + nadrág.

Nem akadályoz a mozgásban, nem véletlenül használják a tornászok. Sőt, amit sokan nem is képzelnek, a fiúk is ilyenben tornásznak, csak ujjatlanban és vesznek rá nadrágot. Tehát még azt sem mondhatjuk, hogy kizárólag női darab.

Sok fiú is használja futáskor aláöltözetként, a legelején már leírt tulajdonságai miatt, sőt, megakadályozza, hogy a futópóló kidörzsölje a mellkasukat.

Nem mellesleg kiemeli a női vonalakat, tehát férfiszemmel nézve is ideális ruhadarab.

Mindemellett anyaga megegyezik a fürdőruhák anyagával, tehát még ez sem lehet(ne) kifogás a lányok részéről. Mégis sokan fanyalognak miatta.

2012. júl. 5. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen jó a mozgásra, nem is értem hogy sok női társam miért utálja. Teljesen a testhez simul, nem lötyög rajtam, izzadás esetén nem tocsog rajtam a lég áteresztő anyaga miatt. Ezek mellett téli sportolásnál kiváló alá öltözet mert nem fázik fel az ember ha kilóg a dereka és kényelmes is. Ülepénél a bugyis kivágása agyon praktikus megoldás mert nem akadályozza a mozgást.

Én sem értem miért utálják sokan pedig nagyon jó sportruha. Nyilván a hagyományos iskolai rövid ujjú dresszek közül sok olyan van ami kényelmetlen mert az anyaga rossz minőségű és a méretezése sem a legpontosabb.

Amit a tornászok használnak azok a legjobbak mert kényelmesek és direkt úgy vannak megcsinálva hogy a testtel együtt mozogjon és ne vágjon be nyújtózásnál. Persze ezek alá sokan vesznek bugyit és sírnak ha kilóg, pedig felesleges mert ezekbe direkt ezért van betét és bugyival együtt aztán nagyon befülled a punci.

Nekem semmi bajom nincs vele 18 évesen is használom testnevelés órákon meg itthoni tornánál, futásnál. Sőt volt hogy még uszodában is használtam mert ugyan az mint a fürdőruha és kényelmesebb úszni benne mint bikiniben meg sima úszódresszben mert könnyen lecsúszik. Persze sima strandolásnál nem a legideálisabb.

2012. júl. 6. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ebbe a melegbe maga a pokol az a ruha, csak beleizzad az ember aztán úgy rátapad hogy még lehámozni sem lehet. A fürdődresszt meg érdekes módon igen. Oké hogy mozgás közben nem ázunk át meg kellemes is az de ha leállok több percre akkor már maga a borzadály.
2012. júl. 7. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Olyan mintha meztelen lenne az ember, mert semmiben nem akadályoz, mégis amit kell azt takar. Ideálisnak tartom, ami azt illeti lehetne elterjedtebb.
2012. júl. 15. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Pasi szemmel lányokon: imádom nézni!

Jól kihangsúlyozza a test alakját is mint egészet.

Főleg uszodában, amikor a vízben abszolút a testre simul.

A lábakat pedig deréktól megmutatja, amitől hosszúnak tűnnek.

2012. okt. 27. 01:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!