Milyen ez a diéta? Pinkfit.
Alapvetően alma a testalkatom, 100 kg-ról kezdtem fogyni saját diétával, lement 10 kg, de 2 hétre abbahagytam és most nem tudom mennyi vagyok :/ Velamennyi tuti visszajött, mindent nem hiszem
Találtam ezt a diétát:
Szerintetek milyen, hatásos lehet? Mondjuk vacsira a grillezett burgonyát feleslegesnek (soknak) tartom, azt meg nem tudom, hogy uzsira jó-e a gyümölcs... Szerintetek?
21 éves lány vagyok amúgy
ó anyukám, nem kell ezt túlbonyolítani mindenféle csodamódszerrel. elég egyszerű megoldás van erre: egyél annyit amennyit bírsz!
sovány húsok , zöldség, feldolgozatlan élelmiszerekre kell helyezni a hangsúlyt.
kenyér, péksütik, édességek, cukros italok teljesen kizárva!
mégegyszer amit ehetsz: csirkemell+zöldség!!! ez hosszútávon kivitelezhető, és működni fog, nem kell grammoznod se a sok marhaságot.
(sajnos amúgy nem ilyen egyszerű a dolog, de ez a te szintednek bőven megfelel, és egy látványos változást fog eredményezni)
nem rossz,csak 100 kilóval,aminek a fenntartásához,be kell puszilni vagy 4000kalt,elég drasztikus váltás az 1500.
szerintem ez a diéta kevésbé macerás-
csak te 2000kalóriáról indítsd.
azt tartsd 2-3 hétig és utána leviheted 1600ra,aztán azt tartod amíg...
jól beszél az utolsó válaszadó is, viszont szerintem neked túl bonyolult lesz egyből grammozással indítani, hamar be fogsz sokallni szerintem.
ezért is javasoltam, hogy nem kell méregetni, csak sovány hús-és zöldség kombó beválna.
reggelire meg mehet mondjuk tojás, vagy ha szereted a zabpelyhet akkor abból max 90gramm, kis tejjel, vagy light yoghurttal.
de ha nagyon elszánt vagy, akkor grammozhatsz mint a testépítők, csak nehogy megund!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!