Edzésterv segítség?
Figyelt kérdés
Fegyencedzés+súlyzós edzés kombinációját szeretném kialakítani,. Elsősorban fegyencedzést akarok végezni, a súlyzósat csak kiegészítésnek szeretném! Nem célom, hogy testépítő izomzatot építsek ki, hanem csak egy arányos, erős izomzatú testet, sportos testalkatot, és ha ehhez még állóképesség is társul az csak hab a tortán!! És még tippeket is szeretnék kérni az étkezéssel kapcsolatban, ami nem túl bonyolult étrend, de azért hasznos! Futást is tervezek az edzésbe. Tudnátok segíteni?2012. júl. 1. 19:43
1/5 anonim válasza:
Ebben az esetben is rendes tömegnövelő étrend kell, mert a semmiből nem lesz izom.
Szóval napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*testtömegkg szénhidrát.
Itt találsz mintaétrendeket:
2/5 A kérdező kommentje:
köszi! az edzéssel kapcsolatban is tudsz segíteni?
2012. júl. 1. 19:47
3/5 anonim válasza:
Én inkább súlyzóst edzést végzek, bár itt is van ugye húzódzkodás, tolódzkodás. Ha keverném fegyenccel, akkor a könyv végén lévő hibridet végezném. De mivel neked a fegyenc a fontosabb így azt mondom, hogy végezném a magánzárka vagy a szupermax programot és mindig kiegészíteném egy odaillő súlyzós gyakorlattal. Pl. mellnél menne ugye a fekvő, de tennék utána egykezessel fekvenyomást vagy tárogatást.
Vagy hátnál a húzódzkodás után evezést és a vállnál pedig oldalemelést.
Lábnál meg kitörés. Így mindig lenne egy súlyzós gyakorlat is. Szerintem:)
4/5 A kérdező kommentje:
pont ilyenkre gondoltam köszi szépen! mivel otthon van fekpadom is meg súlyzóim így könnyen tudom majd kombinálni!
2012. júl. 1. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!