16 éves 178 cm magas 65 kg-os fiú vagyok, ha izmosodni szeretnék mire kell odafigyelni az étkezésemben?
Kezdj kondiba járni. A kaja utána jöhet. Főleg fehérje dús kajákat célszerű enni ( vörös hús, nyúl hús szal a husokat, tojást, szalonnát). A vitamin pótlásokhoz pedig zöldség gyümölcs.
Én 185 centi magas, és 65 kiló vagyok. 4 évig 60 kiló voltam ugyan ezzel a magassággal. Elkezdtem kondiba járni, azt másfél év alatt sikerült azt elérnem, hogy a mostani testsúlyomat azaz 65 kilót fekve egymás után 4szer ki tudom nyomni segítség nélkül. Segítséggel pedig a 75 kilót tudom kinyomni. Nem feszítek rá, akkor nem is látszik annyira az izom, de ez engem nem érdekel. Az erőre menj rá, ne a látványra. A látvány majd az adja magát.
Egy jótanács: porokat NE használj. A porok gyorsítják az izom növekedést, de a bőrőd ezt nem tudja lekövetni, és szépen be fog repedezni elég rendesen. Egyik ismerősőm testépítő és ő porozik, és elég sok helyen bevan repedve a bőre plusz még jó nagy adag C-vitaminos kapszulát is szed, hogy az immunrendszere működjön.
És még valami: kis súlyokkal kezdj. A kondi teremben bárkitől kérhetsz tanácsot, de a porozásról akármit mondanak, te semmikép ne használj port. Hogy ha meg nagyobb súllyal akarsz edzeni, akkor kérj meg valakit hogy segítsen. Még az a jó h a kondi termekbe normális emberek járnak.
nyugodtan használj tápkieget,az előttem író enyhén fogyatékos, semmi bajod nemlesz tőle, ha nem zabálsz minden szart nem zsírosodsz nagyoin, az izmod meg nemfog olyan gyorsan nőni h elrepedj, énsem repedtem kb 8kgt híztam 1év alatt
azért a kajára is figyelj oda, rizs,párolt krumpli,hal,csmell,marhahús,zöldségek olivaolajjal
doppingszerekre ne hagyd magad rábeszélni
Szabályzat:
Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
És még valami: bátyám szedet táp kiegészítőt, azt amit ajánlottak neki.Olyan ember aki testépítő, és évek óta kondizik. Bátyám abba hagyta a kondizást, azt olyan szép sör hasa lett.
azért fogyatékos szabályzatismerő barátunk, mert nagyon nemvagytok okosak a testvéreddel együtt
szerinted edzés nélkül szemetet zabálva is majd jól fog kinézni, vagy mit hittél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!