Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » S. O. Szerintetek jó lessz ez...

S. O. Szerintetek jó lessz ez így? Várom a tanácsaitokat válaszaitokat sürgüs lenne kivácsi vagyok

Figyelt kérdés
154centiméter vagyok 70kg elhatároztam hogy le akarok,fogok fogyni 2hete diétázok az édeset,és a kenyeret kizártam teljesen az étrendemből reggelire gyümöcsöt eszem ebédre ami van főzve nem sokat vacsorára almát melette eljárok futni meg itthon végzek torna gyakorlatok a derekamból akarnák legtöbbet fogyni de máshonnan se ártana segitsetek hogy tudnám elérni?hány hét alatt kéne hogy látszon a fogyás?tudom hogy ez egyén függő de na..jó ez igy ahogy csinálom vagy nem szerintetek fogok fogyni?

2012. jún. 27. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Húha... Nagyon sok mindenen múlik. Első fokon jó, hogy az édes és a kenyér ki van lőve, de a gyümölcsöt is ki kéne zárni, mert a fruktózban ugyanúgy benne van a kalória, viszont az étvágyat nem csökkenti, így nem érdemes enni. Semmiképp se koplalj, lakj mindig jól, inkább egyél sok zöldséget minden étkezéskor, hogy eltelítsen.

Kérdés, hogy mit engedhetsz meg magadnak, mire van lehetőséged. A futást nem javaslom, túlsúllyal főleg nem, a torna sajnos nem hatásos.

Nézd, feltételezem, hogy neked eredmény kell, de gyorsan, különben elkeseredsz, és ezt nem szeretném. Mondok egy nagyon hatásos edzésmódot, amihez nagyon keménynek kell lenned, ám a hatás garantált. Szerezd meg - le is tudod akár tölteni - a Kezdd el a Kettlebellt! című könyvet, és vegyél egy 8 kg-os kettlebellt! Ez utóbbi 6 ezer forintból kihozható. Ennyit kell rá áldozni. Kezdj el a könyvben leírtak szerint edzeni! Fejlődni fog a külsőd, meglátod, hamar!

2012. jún. 28. 00:54
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. jún. 28. 01:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2012. jún. 28. 01:17
 4/5 A kérdező kommentje:
ésa 154centiméterhez a 70kilóbol mennyit adjak le?
2012. jún. 28. 01:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak, hogy adjak konkrét választ is a kérdésedre, 15-öt legalább. De szerintem ne a mérleg nyelvét nézd, hanem a tested. Sportolj, és ha látványra, tapintásra jó vagy, akkor ennyi, tök mindegy, hány kiló vagy!
2012. jún. 28. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!