Testépítők mi a véleményetek a mikronizált kreatin-okról? ás milyen márkát ajánlanátok ár érték arányban?
Figyelt kérdés
saját tapasztalatok érdekelnének főleg nem oldalakról bemásolt szövegek! erre a két kreatinra gondoltam OLIMP CREATINE MONOHYDRATE POWDER vagy DYMATIZE CREATINE MONOHYDRATE vagy teljesen mindegy mikornizál és kész gondolom én..:D köszi a válaszokat előre is!!2012. jún. 25. 19:26
11/13 A kérdező kommentje:
így van! ezért is nem maradt neki meg szinte semmi!:) ma nézegettem ezt a kreatint ACTIVLAB CREATIN POWDER SUPER PLUSazt írják 200mesh a porfinomsága nem tudom ez lenne e jobb vagy az olimp creatin powder arról több mindent
találtam a neten..:)
2012. jún. 26. 09:05
12/13 A kérdező kommentje:
vagy le kell sz@rni a "márkát" a lényeg hogy jó legyen?? am 500ft van a kettő között szóval nem sok a különbség..:)
2012. jún. 26. 09:06
13/13 anonim válasza:
le kell "sz@rni" mivel én tescoban vettem ugyan az mint a többi itt lényegtelen mit választasz...szedtem már bioteches monohidrátot és ugyanaz mint a tesco szóval tökmindegy a monohidrát az csak monohidrát..
és én 500 g 1725ft-ért vettem 3 hónapja kb szerencsém volt mert ugye egy 500 g kb 4000 körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!