Testépítők mi a véleményetek a mikronizált kreatin-okról? ás milyen márkát ajánlanátok ár érték arányban?
a szemcse méretet nem írja,szerintem egyforma lehet kb. szóval azt vedd amelyik olcsóbb vagy jobban tetszik.
a monohidrát az monohidrát mindegy milyen márka.
nálam ugyanez a helyzet mint nálad, de egyidőre leálltam a szedésével...
pedig még nem volt meg az 1 hó kúrám pontosan de inkább tömeget ad, erőt nem nagyon adja legalább is nekem nem adta nagyon..
1g/1deci vízzel kell szedni a kreatin monót.
nem az a baj hogy ha bevizesedsz tőle,az egy természetes anabolikus állapot kreatin kúrakor,így fejti ki a kreatin a hatását.
a gond csupán haveroddal annyi hogy nála meg volt rendesen ez a be vizesedés csak annyi hogy még más ilyenkor zabál rendesen hogy épüljön az izom addig ő nem evett rendesen így nem épült rendesen,nem használta ki a kreatin kúrát.
a víz a végén úgy is távozik csak nem mindegy hogy közben mennyi izom épült.
gondolom haverod azt hitte hogy majd a kreatintól lesz izmos, pedig hát a kreatin az csak egy kőműves akinek még szüksége van téglára hogy tudjon építkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!