Volumaize vagy NoXplode? A cél leginkább az lenne hogy jobban durranjak, ezáltal jobban tudjak koncentrálni az edzés közben.
Volumaize-még nem próbáltam,NO-xplode 2.0-ám az van ,az elég jó kis termék csak ajánlani tudom.
100mg koffeint betolsz még pluszba hozzá és a tuti edzés az garantált.
Köszi! Amúgy a NoXpolde-ot lehet még egyáltalán kapni? Mert én is csak úgy kiírtam gyorsba a kérdést, utána jöttem rá hogy valahol olvastam már hogy nem forgalmazzák.
Koffein és kreatin nem ütik egymást?
Terveznék egy kreatinkúrát is, de aztmondják hogy a koffein valamennyire hajtja a vizet, a kreatinnak meg pont az a dolga hogy vizet kössön meg. (Persze ezt Te is tudod, csak leírtam hogy mire gondolok ha valami nem lenne érthető.)
a sima xplode már nem kapható,talán még valakinek van raktáron nem tudom.
az xplode 2.0 az viszont kapható.
a kreatin és koffein az tényleg nem jó párosítás,akkor a 100mg koffein nem kell pluszba,elég lesz az a mi az xplode-be van.
Értem! És arról mi a véleményed, hogy ha valamilyen aminosav készítménnyel próbálkozom, pl Amino Magic, és ahhoz még bekapok pár kapszula Guarana-t úgymond pörgetőnek!?
Állítólag ez nagyon jó aminosav kiegészítő, energizál, illetve jó izomtelítettség,bedurranás érhető el a segítségével.
Jaa, és ha ez nem lenne okés, tudsz linkelni hogy honnan tudnám megrendelni az új Xplode-ot?
a guaranával az a baj hogy 10%a koffein
egy adag guarnával minimum be nyomsz 100mg koffeint is.
én innen rendeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!