Van olyan termék amivel jobban tudok koncentrálni edzés közben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 20:56
1/6 dirtboy válasza:
kb.minden NO fokozó segít ebben de a legolcsóbb az a koffein,majd a dopamin segít a mentális fókuszban.
2/6 anonim válasza:
nem alszod ki magad rendesen próbálj többet pihenni
edzés előtt valami szénhidrát pl:rizs+ hús
meg mehet valami NO fokozó
3/6 A kérdező kommentje:
Napi 7-8 óra alvás meg van, edzés előtt 1 órával 150g rizs, 100g csirkemell, és edzés előtt 20-25 perccel dupla adag Jack3D. Így is elég szét-szórt vagyok sajnos. Próbáltam már a Hot Blood-ot, Attack-ot, Superpump-ot, No Xplode-ot, sajnos egyiktől sem éreztem semmit, big bang amit még a közeljövőben kiszeretnék próbálni, hátha...
Köszönöm hogy írtatok!
2012. máj. 31. 21:10
4/6 dirtboy válasza:
elég jó cuccokat próbáltál és amit most iszol az is nagyon tuti,lehet hogy sok lesz már az no fokozó aztán azért nem reagálsz rá már.
5/6 anonim válasza:
érdemes velük szünetet tartani(főleg a stimulánsokra gondolok), mert egy idő után eléggé hozzászokik a szervezet, ezért érdemes ciklizálva alkalmazni őket
6/6 A kérdező kommentje:
Persze, nem is egymás után próbáltam őket, több hónapnyi szünetek voltak köztük, éppen ezért hogy jól reagáljak rájuk, de sajnos hiába. Big bang-al még azért bepróbálkozom...
2012. máj. 31. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!