Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A zsírégetés csak a diétával...

A zsírégetés csak a diétával együtt lehetséges? Mi a véleményetek ezekről a hasizom stimuláló gépekről amiket reklámoznak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 13:28
 1/10 dirtboy ***** válasza:

nincs helyi zsírégetés,soha nem is volt

melyik gépre gondolsz?

2012. jún. 23. 13:37
 2/10 Cristian1997 ***** válasza:
100%
Igen a zsírégetés diétával+aerobbal lehetséges, zsírégetésre ez a legjobb módszer.A véleményem azokról hogy semmit nem érnek, csak parasztvakítás.
2012. jún. 23. 13:39
 3/10 Zakathol ***** válasza:
Én csak annyit kérdezek, hogy a TV-nek és a reklámoknak mióta hiszünk? Naivitás elhinni bármit is amit a Tv-ben látsz...
2012. jún. 23. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Ha elektromossággal stimulálod az izmot, az összehúzódik és az összehúzódáshoz energia kell neki. Az vele a baj, hogy amikor elvégzel egy gyakorlatot, ahhoz sok izom együttes munkája szükséges, ezek a cuccok viszont csak egy izmot tudnak stimulálni. A másik gond, hogy annak jó csak, aki vékony. A zsír szigetel és egy kövérebb embernek annyira erős áram kell, hogy az baromira fáj.

Bruce Lee is használta erősíteni, de ő minden volt, csak elhízott nem.

2012. jún. 23. 13:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Az olyan gépek semmire, de semmire nem jók.

Ha hosszú távon több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, akkor fogsz. Ezt diéta nélkül is el lehet érni, de ahhoz nagyon intenzív edzés kell, amit egy kezdő nem biztos, hogy képes kivitelezni.

2012. jún. 23. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:

:( Pedig nem sok kedvem van diétázni.

[link]

erre gondoltam például de ezek szerint mindegy.

2012. jún. 23. 19:40
 7/10 dirtboy ***** válasza:

igen,lényegében mindegy csak kíváncsiságból kérdeztem hogy melyikre gondolsz.

sejtettem hogy erre a rázós izére.

lehet hogy nincs kedved diétázni de az eredmény érdekében kell.

2012. jún. 23. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne diétának fogd fel, mert akkor vissza is jön. Életmódváltás kell, olyan étrendet és mozgást válassz, amit tartani is tudsz, különben értelme sincs belekezdeni.
2012. jún. 23. 20:17
 9/10 A kérdező kommentje:
nem vagyok most sem "elsatnyulva" mert mozogni mozgok,valószínűleg az étrendel lehet a gond.
2012. jún. 23. 20:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Tévedsz, hogy azt hiszed, a diéta egyenlő a koplalással, mert egyáltalán nem. Diétázni annyit jelent, mint egy meghatározott cél érdekében speciális étrend szerint táplálkozni. Leginkább az általad elfogyasztott ételek minőségé kell változtatnod, nem pedig a mennyiségén.
2012. jún. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!