Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Krav magával Thai Box ellen?

Krav magával Thai Box ellen?

Figyelt kérdés
Krav Magázok egy éve, földharcolok 3 hónapja. Van a környezetemben egy Thai Boxoló srác, nem tudom mióta csinálja. Ez a srác meg akar verni engem, mert az exével járok. Valószínűleg bunyóra is sor fog kerülni. Hogyan győzhetem le? Mire figyeljek és mitől óvakodjak? Pl: Gondolom tökönrúgás ellen nem tud védekezni, ha földre viszem én vagyok előnyben. Mire figyeljek még?
2012. jún. 21. 22:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
milyen földharc az a földharc?
2012. jún. 21. 23:53
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Közlöd vele, hogy ne emberkedjen, különben rendőrt hívsz. Ha pedig emberkedik, meg is teszed. Ha kárt tesz benned, akár felfüggesztettet is kaphat.

Féltékenységi harc? Párbaj? Ne már, gyerekek, nem a középkorban vagyunk!

2012. jún. 21. 23:59
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Ilyenkor ég le a pofámról a bőr... Tudtommal minden küzdősport alapja, hogy nem használjuk ok nélkül, és próbáljuk békésen elkerülni az ilyen helyzeteket, ti meg itt azt ecsetelitek, hogyan vernétek szét az illető fejét...

Nektek vagy közötök sincsen semmi küzdősporthoz, vagy igencsak beképzeltek vagytok... remélem az edzőtök előtt is így beszéltek...

Neked meg kedves kérdező! Tökön rúgás? Ez igen, igen csak sportszerű felfogásod van neked is...

Amúgy ha régóta Thai boxol akkor valószínű beszopott már életében 1 2 rúgást, uh 1 év krav magáddal nem túl sok esélyed van tökön rúgni...

Mondjuk arra figyelj, ha egymásnak estek, és valamelyikőtöknek, 8napon túl gyógyuló sérülése lesz, akkor valószínűleg rendőrségi eljárás is lesz a dologból, hiszen senki sem szeret veszíteni... ha meg véletlenül ne adj isten megöli valamelyikőtök a másikat, rosszul esik stb balesetek mindig vannak akkor böri...

Nem erről szól a küzdősport, hogy kérkedj vele, nem ezért kéne csinálnod...

2012. jún. 22. 00:15
 14/24 kovpet ***** válasza:

"sportszerű felfogásod van neked is"

Nem sportról van most szó, hanem meg akarják verni a srácot...

2012. jún. 22. 00:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezért is nem szerettem a krav magát. Dánielhez csatlakozom. Amíg nem szánod el magad, hogy megölöd az illetőt nem kerültél olyan szituációba ahol harci tudást kéne alkalmazni.

Sportszerűség? Az meg mi? Igen Tahi boxban van értelme erről beszélni, mert egy sport. Harcművészetek alapja a kegyetlen élet halál harc, így ott nincs. Krav maga meg az előző kettőből lett összetákolva, majd újabb tákolás után civileknek oktatva szóval azzal kapcsolatban meg semmi beszélni való nincs.

2012. jún. 22. 06:36
 16/24 anonim ***** válasza:
Persze sport amibe benne van nem használhatod fel a tudásod nah de kérdem én vészhelyzetbe ösztönösen alkalmazni fogja mert van védekezési mechanizmusa az embernek tudat alatt. Thaibox ketrecharc alapja földharcok melett és nem véletlen mert földön sebezhető de föld felett mondhatjuk azt ő a király.1000+1x probáltak már Thaibox ellen Judo,Kungfu,Karate és egyéb dolgokat őkis 1-2 ütés rugás után dölöngéltek.Nagyerejü rugások (tapasztaltabb ügyesebb mindezt még gyorsan is csinálja) közelharcba meg térdelés könyöklés abszolut offenziv.Én továbbra is tartom ha jó akkor 1 sorozatból kiüt.Aztán lehet csak ilyen szájhuszár mert járt 2-3 hónapot és azthiszi tudja.
2012. jún. 22. 06:52
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

Na, hogy én is hozzászóljak a témához: 1 évig Krav magaztál? Azt a pénzt kedves kérdező, amit egy 1 év alatt elköltöttél Kravra, költheted volna értelmesebb dologra is. A Krav nem tanít meg se küzdeni, se megvédeni magadat. Egyre tanít meg legfeljebb, de arra is csak nagyon keveseket: hogy meggondold, mire költöd a pénzed.

A Thai Boxot meg ne istenítsük már annyira. Lehet, hogy jó valamennyire, de azért nem ő a küzdősportok királya. Ketrecharc alapja meg nem lehet, mert olyan sport/harcművészet, hogy ketrecharc nincs. Csak itthon divat elnevezni így az MMA szabályrendszerbe vívott csatákat elnevezni.

Sokszor vertek el már, profi thai boxosokat, nem félistenek ők. Alapból legtöbbjük olyan, hogy egy-egy rúgás, ütés előtt lecövekel, így szemfülesebbek pillanatok alatt le tudják őket győzni. Oké, vannak keményebbek is köztük, csak ők általában Muay Thai-t űznek, és nem Thai Boxot, a kettő között meg sok különbség van. Úgyhogy ne tekintsük már a Thai Boxot az állóharcok királyánák.

2012. jún. 22. 18:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

szólj a csajodnak,hogy emberkedik az exe.

a csaj meg ír majd neki valami bealázót-csajok ebben nagyon jók-amitől elszégyelli magát a gyerek és visszavonul.

ha meg bunyó lesz mégis,akkor te üss elsőnek és maradj minél közelebb,hogy ne tudjon kibontakozni.

a távolságtartás egy jó állóbunyós ellen a lehető legrosszabb,amit tehetsz.

a távolságtartás arra jó,hogy elhúzd a bunyót,mint a rétest és időt is adsz a másiknak ezzel,hogy a zsebéből akármit elővegyen.

de gondolom ezt az edzéseden is átvettétek.

egyébként meg ez a felállás nagyon hasonlít arra,amit a pszichológia és a játszmaelemzés "harcoljatok értem" játszmának nevez,és általában egy egomániás nő,vagy egy egomániás kis ku-rva gerjeszti az egészet.

ne legyél báb!

gondolom imponál a helyzet a kis cafatnak,jól felértékelődik ettől.köp

amúgy meg többször láttam hasonló szitut,nő miatti kakaskodást,és a csajok mindig annak az oldalára álltak,akit levertek,mint a sz@rt.

szóval ha csíra módon hagyod magad lezúzatni,a csaj még jobban oda lesz érted,az agresszort meg elmondja majd mindenféle pszichopatának,meg undorítónak.

2012. jún. 23. 03:04
 19/24 A kérdező kommentje:
Mindenki megkapta a zöld kezet! Érkeztek tényleg jó ötletek is. Köszönöm! :)
2012. jún. 23. 04:23
 20/24 anonim válasza:
52%
1 év krav maga + 3 év földharc és nem tudsz mit kezdeni egy indulatos támadóval? Miért jársz küzdő és önvédelmi sportra ha gyakorikérdések.hu-n kell tanácsot kérned? o.O
2012. jún. 28. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!