Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudok tenni valamit az ellen...

Tudok tenni valamit az ellen hogy ne csak hasra hízzak?

Figyelt kérdés
edzek edzek,tömegelek de hasamra megy nagyon egyre nagyobb és ez nem tetszik:D
2012. jún. 10. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

-kajálj tisztábban

-csökkentsd a szénhidrátot , havi +1kg nál gyorsabban nem érdemes tömegelni

de arra ügyelj hogy a kalóriatöbblet maradjon meg

a telítetlen zsírbevitelt lehet emelni inkább hogy fenntarsd a kalória többletet.

esetleg az is lehet gond ha tömegnövelőt használsz, mert edzés után neked nem kell olyan sok szénhidrát.

2012. jún. 10. 13:40
 2/7 Zakathol ***** válasza:

Az első félig-meddig jókat mondott, csak a kérdésedre nem válaszolt:

Nem tudsz mit csinálni ezzel. Az, hogy az ember hova hízik genetika kérdése.

Magát a hízást lehet pontosan beállított étrenddel minimalizálni, de ennyi amit megtehetsz.

2012. jún. 10. 15:20
 3/7 A kérdező kommentje:
amúgy elsőnek de kell a szénhidrát mert ektomorf lévén kell a tömeg csak ugye rossz helyre megy,de kössz a válaszokat srácok: )
2012. jún. 10. 16:41
 4/7 Zakathol ***** válasza:
Nem muszáj szénhidrátból fedezni az energia-szükségletet. A szénhidrát arra kell, hogy a glikogénraktárakat visszatöltsd, de ugye egységnyi tömegű zsírban kétszer annyi energia van mint ugyanannyi szénhidrátban. Aki nehezen tömegel és nem bír benyomni 6+g/tskg szénhidrátot annak ez az út a járható. 1g/tskg zsír az több mint 2g/tskg szénhidrátnak felel meg.
2012. jún. 10. 16:57
 5/7 A kérdező kommentje:
és ennyi zsírt honan?
2012. jún. 10. 17:11
 6/7 Zakathol ***** válasza:

Lenmagolaj, földimogyoró szóval mindenféle olajos mag.

De egyébként a te esetedben erre nincs szükség, hiszen az a bajod, hogy zsírosodsz. Tehát számodra nem gond a szükséges energiabevitel, sőt, még többet is eszel mint kéne. Ezt csak az első válaszoló mondandójára írtam, hogy van ennek a módszernek létjogosultsága, csak nálad erre nincs szükség :)

Vegyél vissza a napi szénhidrátból valamennyit, úgy nem fogsz annyira zsírosodni.

2012. jún. 10. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy nem kell szénhidrát. kézenfekvő a megoldás, és ugyanazt mondjuk mind, csak én már tovább gondolkodtam. mi van akkor ha most mondjuk 5g-ot viszel be és 4g-al már nem is lenne tömegelés. ebben az esetben növeld a zsírt. de ha 6ot viszel be akkor egyértelmű hogy csak vissza kel venned 5re és úgy is fogsz tudni tömegelni csak tisztábban.
2012. jún. 10. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!