Ugrálókötéllel az úszógumi ellen? Vélemény?
meg kell tanulni úszni, és akkor nem kell úszógumi...
egyébként úszógumi ellen bármilyen rendszeres testmozgás jó, ha odafigyelsz a táplálkozásra is.
Ha ugrálókötelezel, intervallum edzésként csináld. Például 1 percig nagyon lassan, 1 percig pedig gyorsan, nagy lendülettel, úgy, hogy már alig bírd és angyon felmenjen a pulzusod (ha nem bírod, értelemszerűen kevesebb ideig tartson, pl. fél percig). Ezt a váltakozást ismételd minimum 3-szor, ha már belejöttél, akkor majd 5-ször is mehet.
Emellett mindenképp ajánlanék súlyzós edzést (két kézisúlyzó elég igazából, illetve mehetnek mellette saját testsúlyos gyakorlatok, pl. fekvőtámasz). Egy-egy alkalommal minden izomcsoportot meg kell mozgatni (láb-comb-hát-váll-bicepsz-tricepsz, én ezekre edzek).
Emellett fontos, hogy végezzél hasizomgyakorlatokat is.
De a legeslegfontosabb az étrend (de a mozgás is elengedhetetlen!). Magas fehérjetartalmú kaják, nagyon kevés szénhidrát, zsíros kaja abszolút tilos.
Amiket leírtam, annyira kell szigorúan venni, amilyen gyorsan szeretnél fogyni. Ha kitartó vagy, akár heti 2-3 kg is lemehet úgy, hogy közben formás lesz/marad a tested, szépen kirajzolódnak az izmaid )persze attól is függ, milyen a jelenlegi testkompozíciód).
Hidd el, működni fog, nekem is bejött, kb. másfél hónap alatt 86 kg-ról lefogytam 71-re, és úgy is maradtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!