Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ugrálókötéllel az úszógumi...

Ugrálókötéllel az úszógumi ellen? Vélemény?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 14:25
 1/9 anonim ***** válasza:
egynek jó, de jó étrend is kell + areob edzés
2012. jún. 2. 14:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de vannak sokkalta jobbak. Ha nagyon érted a dolgod, és tudod, hogyan használd a legjobban, akkor egész jó kis eszköz, de még úgyis van sokkal jobb nála, amivel egyszerűbben és gyorsabban éred el ugyanazt.
2012. jún. 2. 16:54
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
géppisztoly ellen pulóver? vélemény?
2012. jún. 2. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy OFF, és tudom, hogy nem hasznos, de az előző válasz nagyon tetszik. :D :D
2012. jún. 3. 03:21
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) igen valóban nem hasznos az egyik komment de jót mosolyogtam rajta:) már megérte hogy ezt irta :) igazából nem nagy a problémám csak szeretném ezt a pici kis úszót eltüntetni :) tényleg köszi mindenkinek de én szeretek ugrálni és próbálom úgy űzni hogy az hatásos legeyn! szép napot mindenkinek!
2012. jún. 3. 08:42
 6/9 Mariann137 válasza:
Hullahopp karika még hatásosabb! :) Az még az oldalt lévő pummancsokat is kisebbíti! :)
2012. jún. 3. 09:48
 7/9 Bogoj válasza:

meg kell tanulni úszni, és akkor nem kell úszógumi...

egyébként úszógumi ellen bármilyen rendszeres testmozgás jó, ha odafigyelsz a táplálkozásra is.

2012. jún. 7. 09:08
 8/9 Sophie94 válasza:
10 perc ugrókötelezés felér fél óra úszással vagy kocogással. Szerintem jó :)
2012. jún. 10. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha ugrálókötelezel, intervallum edzésként csináld. Például 1 percig nagyon lassan, 1 percig pedig gyorsan, nagy lendülettel, úgy, hogy már alig bírd és angyon felmenjen a pulzusod (ha nem bírod, értelemszerűen kevesebb ideig tartson, pl. fél percig). Ezt a váltakozást ismételd minimum 3-szor, ha már belejöttél, akkor majd 5-ször is mehet.

Emellett mindenképp ajánlanék súlyzós edzést (két kézisúlyzó elég igazából, illetve mehetnek mellette saját testsúlyos gyakorlatok, pl. fekvőtámasz). Egy-egy alkalommal minden izomcsoportot meg kell mozgatni (láb-comb-hát-váll-bicepsz-tricepsz, én ezekre edzek).

Emellett fontos, hogy végezzél hasizomgyakorlatokat is.

De a legeslegfontosabb az étrend (de a mozgás is elengedhetetlen!). Magas fehérjetartalmú kaják, nagyon kevés szénhidrát, zsíros kaja abszolút tilos.

Amiket leírtam, annyira kell szigorúan venni, amilyen gyorsan szeretnél fogyni. Ha kitartó vagy, akár heti 2-3 kg is lemehet úgy, hogy közben formás lesz/marad a tested, szépen kirajzolódnak az izmaid )persze attól is függ, milyen a jelenlegi testkompozíciód).

Hidd el, működni fog, nekem is bejött, kb. másfél hónap alatt 86 kg-ról lefogytam 71-re, és úgy is maradtam :)

2012. jún. 19. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!