Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Krav magával Thai Box ellen?

Krav magával Thai Box ellen?

Figyelt kérdés
Krav Magázok egy éve, földharcolok 3 hónapja. Van a környezetemben egy Thai Boxoló srác, nem tudom mióta csinálja. Ez a srác meg akar verni engem, mert az exével járok. Valószínűleg bunyóra is sor fog kerülni. Hogyan győzhetem le? Mire figyeljek és mitől óvakodjak? Pl: Gondolom tökönrúgás ellen nem tud védekezni, ha földre viszem én vagyok előnyben. Mire figyeljek még?
2012. jún. 21. 22:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
a thai box az egy eléggé durva, ha letámad akkor szerintem kész... az a lényeg hogy tartsd magad tőle ilyenkor olyan távol magad hogy a rúgások ne érjenek, mert combra rúgnak, fejre könyökölnek
2012. jún. 21. 22:48
 2/24 anonim ***** válasza:
50%
de amúgy nem értem mi a f a s z köze van ahhoz hogy az exével jársz?
2012. jún. 21. 22:53
 3/24 anonim válasza:
probáld meg gyorsan fölkapni és földhöz vágni aztán meg szétverni pofáját ez nekem beszokott jönni csak vigyáz nehogy fejbe rugjon mert akkor szopás van.
2012. jún. 21. 23:03
 4/24 anonim válasza:
vagy amikor meg akar rugni kapd el a lábát és vidd le a földre.ha nem birod levinni a földre akkor nem lesz sok esélyed
2012. jún. 21. 23:05
 5/24 A kérdező kommentje:

Amíg vele volt a csaj, már akkor iszonyatosan féltékeny volt rám, most úgy érzi, hogy elcsábítottam tőle.

Nem tudom távol tartani magam tőle, a kérdés arra vonatkozik, hogy küzdelemben mit tegyek. Célom: Lágyékrúgás, majd elkapni a lábát ha rúg és földre vinni.

2012. jún. 21. 23:05
 6/24 A kérdező kommentje:
Látom írtatok többen, mialatt megírtam a kommentet. Ment a zöld kéz mindenkinek. :) Szívesen várom a további gondolatokat is.
2012. jún. 21. 23:07
 7/24 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan magasak vagytok? Egy kemény könyökös az állra elég :) Közbe persze arról az oldalról amelyikről könyökölsz megküldhet, gyorsnak kell lenni :D

Próbáld nyugodtan kezelni és ha verekedésre is kerül sor ne idegeskedj, egy tiszta fej sokat segít :D

2012. jún. 21. 23:13
 8/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz lehetőséged tökön rúgni mivel ahoz szemtől, szembe kellene állnod vele. De ha sikerül is legközelebb már nem fog bejönni, és lehet, hogy leveri rajtad az előzőt is, mivel ez övön alulinak számít.
2012. jún. 21. 23:15
 9/24 anonim ***** válasza:
igen szerintem is szégyen a tökönrúgás... ha nincs más kiút akkor az esetleg
2012. jún. 21. 23:18
 10/24 anonim ***** válasza:
Énis Thai Boxoltam ha nagyon ügyes edzett egy sorozatból kiüt:D Plussz gondolom combod se edzett mert ha nem egyet lábadba rúg ha egytől nem 2től összecsuklasz onnantól meg vége.Földharcba eltünik az erő fölénye lényeg tartsd a távolságot figyeld a lábát mert rúgni azzal ami hátrébb van fej borda vagy combra ha elkapod a lábát és leviszed földharcba márcsak ösztönei lesznek semmiféle technikai előnye.
2012. jún. 21. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!