Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tömegnövelő s fehérje vagy...

Tömegnövelő s fehérje vagy dextróz és fehérje a jobb tömegelésre?

Figyelt kérdés

67kg vagyok s szeretnék elkezdeni edzeni az étrendet már megterveztem, azt nem tudom, hogy jönnék ki olcsóbban kiegészítők terén? Egyáltalán mi lenne a hasznosabb, tömegnövelő s protein vagy protein mellé dextróz. Tömegnövelőből a Volumass 35 pro-t néztem, míg proteinből Scitec 100% whey protein professional-t. Vitargo-ra nemigen lenne már pénzem, nem tudom mennyivel rosszabb a szőlőcukor mondjuk?

Célom 80-85kg elérése lenne. Mit gondoltok mennyi időt venne ez igénybe kb, ha minden rendjén van?

2012. jún. 20. 20:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hasonlítsd már össze a két termék gyártójának termékismertetőjét? Ne legyünk már hódok
2012. jún. 20. 22:24
 22/29 Zakathol ***** válasza:
Jólvan. Az MHN-é sokkal részletesebb.
2012. jún. 20. 22:26
 23/29 anonim ***** válasza:

BINGO!!

Azért megdolgoztam érte ;-)

2012. jún. 20. 22:29
 24/29 anonim ***** válasza:
Azrt még 1 dologra kíváncsi lennék a TE VÉLEMÉNYEDRE, mert téged elfogadlak vitapartnernek?!
2012. jún. 20. 22:31
 25/29 Zakathol ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy túlságosan magyar szokás eleve azt feltételezni, hogy valami sz@r. Ha jól tudom román gyártó az Activlab, és úgy tudom vannak használható cuccaik. Akkor nem tartom valószínűnek, hogy ebben például hazudnának.

A muscle up egy sima tejsavó koncentrátum, árából fakadóan nyilvánvalóan mentesen mindenféle emésztőenzimtől, meg egyéb "minőség/árjavító" cuccoktól. DE tejsavó és még mindig jobb mint egy kevert fehérje (annak ellenére, hogy az edzés utáni tejsavóm mellett a zab mellé kevertet használok én is)

2012. jún. 20. 22:36
 26/29 anonim ***** válasza:

Van 1 MHN 100% Whey protein, ami wpc80(!!!!!) alapanyagú. 1 adag / 25g ebben a fehérje 19,5g az ugye 78%-os protein tartalom. No hozzáadott szarságok főleg nem cukor.

[link]

Aztán van 1 MuscleUp amiről a gyártó oldalán egy mosolygos kukk sincs róla leírva. Ellenben a magyar változatban az szerepel 70%-os proteintartalom, hozzáadva 13g kristálycukrot(???)

Az egyik 3kg = 11.900Ft WPC80

A másik 3,5kg = 11.000Ft

Hosszabb távon melyik jobb a 13g kristálycukor?!?!

Csak annyit az egészhez! Létezik wpc80, és wpc60. Nem szeretnék ebbe mélyebben belemenni. Aki kapisgálja, az tudja miről szól manapság a móka?!?!

2012. jún. 20. 22:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Egyébként az Activlab lengyel. De ha már a románoknál tartunk itt egy másik szója "kompozíció". Redis ProtR85 (85%szója 15% milk)!! Itt már kapok valami aránypárt.

Ráadásul 4500g = 8.900FT(!!)

2012. jún. 20. 22:46
 28/29 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy túlságosan magyar szokás eleve azt feltételezni, hogy valami sz@r.

Még mielőtt tentikézni mennék.... Ha annyit és olyan mélyen tapasztalnál tápkiegekről mint én, akkor a feltételezés egy elavult szó lenne.

2012. jún. 20. 22:50
 29/29 A kérdező kommentje:
Jó sokáig tartott, mire átnéztem a sok kommentet. Nem hittem volna, hogy ekkora tolongást vált, majd ki a kérdésem. Pesten legközelebb hol találok ilyen boltokat, ahol nem Scitec terméket forgalmaznak? Körtér vonzás körzetén belül lenne jó...
2012. jún. 21. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!