Tömegnövelő s fehérje vagy dextróz és fehérje a jobb tömegelésre?
67kg vagyok s szeretnék elkezdeni edzeni az étrendet már megterveztem, azt nem tudom, hogy jönnék ki olcsóbban kiegészítők terén? Egyáltalán mi lenne a hasznosabb, tömegnövelő s protein vagy protein mellé dextróz. Tömegnövelőből a Volumass 35 pro-t néztem, míg proteinből Scitec 100% whey protein professional-t. Vitargo-ra nemigen lenne már pénzem, nem tudom mennyivel rosszabb a szőlőcukor mondjuk?
Célom 80-85kg elérése lenne. Mit gondoltok mennyi időt venne ez igénybe kb, ha minden rendjén van?
Most komolyan ilyen óvodás szintre süllyedsz le?
Kérdeztem, hogy ha a Muscle Up összetétele véleményed szerint nem hiteles, akkor az MHN-é miért az?
Minősíteni otthon ha lehet. Jelzősszerkezetek használatát meg valahol máshol. Alpáriba ha lehet ne menjünk le.
Érdemben vitatkozni miről?!?!
Egyébként a lényeg szemmel látható. Mind a kettő GYÁRTÓ cég!
Itt egy vakkantást sem olvasok, pedig fényezhetne a csávó?!?! Főleg, hogy valamit duruzsolni kellene a löttyről?!?!
Itt egy másik gyártó! Aki ellenben löki a dumát, mert alapadatok (törvényben meghatározottak).
Minősíteni otthon ha lehet. Jelzősszerkezetek használatát meg valahol máshol.
Érdemben vitatkozni miről?!?!
már a másik kérdés alatt is írtam, hogy válts át a 3kg-os csomagra. Ott vannak az összetevők.
Attól még, hogy nem mondom, ki úgy van. A tények makacs dolgok...
Ingredients
whey protein concentrate, maltodextrin, creatine monohydrate, taurine, glycine, glucose, flavour, E466 thickening agent, acidity regulator: citric acid, E950 and E955 sweetener, E124 colourant. Contains derivatives of milk, eggs, soybean, wheat; may contain traces of nuts.
Te ezt nevezed SZAKSZERŰ, tényszerű (!!) termékismertetőnek?!?!
Igazad van a tények makacs dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!