Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb bicepszgyakor...

Melyik a legjobb bicepszgyakorlat?

Figyelt kérdés
Volt már nekem egykezes, rúddal, kalapácsfogás, bicepszgép, koncentrált, és 21Ezés. Melyik a leghatékonyabb ezek közül?

2012. jún. 20. 12:51
 1/5 anonim válasza:
Haver, mind más-más oldalról dolgoztatja meg a bicepszed! Ha lenne olyan gyakorlat, ami egyben a legjobb bicepszre, akkor szerinted miért van több gyakorlat belőle? :)
2012. jún. 20. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az alap a kétkezes súlyzós gyakorlatok állva. De nem lehet a többi gyakorlatot rangsorolni, mert mindenkinek más jön be és eleve többet végzünk egy edzésen. A változtatás is fontos, célszerű cserélgetni a gyakorlatokat, és azok sorrendjét is hetente.
2012. jún. 20. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tömegnövelésről van szó, nem érdemes egy gyakorlatnál leragadni. Szerintem minden izomcsoportra az a legjobb, ha van rá egy alapgyakorlatod, ami jól megdolgoztatja, és ráedzel még egy izolációs gyakorlattal is. Mondjuk húzódzkodás súllyal + álló bicepszezés.
2012. jún. 20. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Tobb gyakorlat kell minden izomcsoportra nincs olyan hogy kivalasztasz egyet es attol nosz mint atom.

En ezeket szoktam nagyreszt csinalni

Karhajlitas francia ruddal

Karhajlitas egyezes sulyzokkal

Koncentralt bicepsz gyak

Kalapacs

2012. jún. 20. 13:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek...
2012. jún. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!