Melyik a legjobb airsoft márka?
Ha valaki azt kérdezi, hogy milyen fegyverrel kezdjen, akkor legtobbszor a JG G36C-t ajánlom, mivel jó fegyver, szerintm megbízható, pontos, univerzális (behajtható tus, RIS). Tehát ha kezdo vagy tuti ezt vedd.
Nekem az elso komoly fegyverem airsoftra egy CM.048-as volt (Cyma Ak-74) nagyon pontos és jó csak letorott a tus. Most is ilyenem van (pont ugyanaz a fegyver-belészerettem) csak tuningolva. A cymatol az AK szériák a legjobbak, azon felul is azok, amelyek 40-es szériaszám folott vannak (cm.040, cm.042, cm.052 stb.). Na de most... tudniillik, az én AK-mnak is megvannak a hibái és egy fegyvert a hibáival egyutt kell szeretned, ezeket meg kell szoknod.
De ha elso fegyvered lesz, akkor JG G36C!!!
nezz korul más oldalakon, ezek túl drágák, arra hogy megvedd. Máshol kb 4/5 -éjért veszed. Én ezekben vásárolok, tuti árak, tuti minoseg (foleg a Cseh uzletben):
municak.sk
airsoftmorava.cz
Kérlek ne legyél értetlen!!! 36K-ért egy olyan fegyót veszel (újan!) amirol más csak álmodni tud, csak korul kell nézned más airsoft oldalakon! Ne ezeket vedd, pénzkidobás! Rossz volt nézni, amit csinálsz, ezért korulnéztem helyetted, itt van amire pénzed is van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!