Vpx syngex= legjobb ár/érték arány?
nem
a myprotein a legjobb ár érték arány csak az íztelen
a myprotein egy kamu, be kéne vizsgáltatni mennyi protein van benne és elszámoltatni a terjesztőket.
Igen a vpx az egyik legjobb ár érték arányban, de van még pár.
én ugyan még nem vettem myporoteint de itt több hozzá értő is írta már hogy az nem kamu.
valaki el dönthetné már.
Öö, én azt tudom mondani a myproteinről, mivel most értem egy 5kilós csomag végére, hogy nem tűnik rossznak.
Indok:
1) Olyan íze van, mint a bioboltban kapható Naturás natúr tejsavónak, aminek az ára meg átlagtejsavó szinten van. (jóvanna, első próbálkozásunk volt :D)
2) Ha nem fehérjével lenne tele, akkor elvileg laktózzal meg egyéb szénhidrátszerű cuccokkal, legalábbis ezt hallottam, ami meg instant elhízást eredményezne, ami nem történt meg.
3) A laktóz hajlamos meghajtani (a vécé felé :D), és ez sem történt meg.
Ámbár van sok fehérjemeghatározási módszer, hátha az őszi félévben csinálnak egyet közülük a suliban, bepróbálkozok megint (tavasszal nem csináltak).
én ezt a vaterás savó proteinekről halottam,azt állítólag wpc 80nak mondják de nem az.
a wpc 80 elméletileg egy normális emészthető tejsavó.
a myprotein meg egy külföldi állítólag teljesen jó,eredeti wpc80 protein.
ja meg nem vaterán árulja józsika hanem rendesen tápkiegekkel foglakozó boltos árulja.
az nem lehet hogy ezekkel a vaterás szarokkal kevered össze?
nem ezt kivételesen sok testépítő ismerős mondta,(nem csak szponzorált emberkék) hasonló a helyzet a tejpor.hus cuccal meg az mhn magyar gyártóval is és az sem vaterás... Bár azt egyből levágni, próbáljátok ki a kreatinját...
Mindenesetre én nem bízom olyanban amiről már sok rossz kering, lehet attól még jó... megmondom a frankót sosem használtam, de túl olcsó is lenne, ahhoz amit állítanak róla, ennyiért nem érné meg gyártani, a tejsavó előállítása egyre drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!