Milyen sportok/gyakorlatok alkalmasak az "oldalháj" leadásához? [Többi lent]
Figyelt kérdés
183cm magas vagyok és 70kg.
15/F
Itt egy kép a hasamról: [link]
Ezen a képen még nem is annyira látszik, mert ilyen otthoni tréning gatyában vagyok azonban farmerben már jól látható...
2012. jún. 19. 20:19
1/9 anonim válasza:
Diéta+aerob edzés, heti 3x-4x . Külön az úszógumira nincsenek gyakorlatok, mert helyi fogyás nincs.
3/9 anonim válasza:
futás úszás biciklizés, ugrálókötél hulahoppkarika... de a lényeg az első válaszolónál...
4/9 A kérdező kommentje:
És úgy alapból szerintetek dagadt vagyok?
2012. jún. 19. 22:15
5/9 anonim válasza:
Dagadt nem vagy, de van rajtad felesleg
6/9 A kérdező kommentje:
hány kg lenne az ideális nekem?
2012. jún. 19. 23:21
8/9 anonim válasza:
Ideális testsúly 60-65? 183 centihez? Badarság. 70-75 jó sztem, csak tényleg sportolni kellene, kiló megmaradna, tested alakulna :)
Nincs ilyen sztem, h ideális testsúly. Sok lány ismerősöm kb 165-170cm 50-55kg, amire sokan azt mondanátok, hogy ideális testsúly... Közben csont és háj az összes.
175 magas testépítő 90kg-val ugyancsak túlsúlyos?
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! el is kezdem az edzést :)
2012. jún. 21. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!